6,4 90 tys. ocen
6,4 10 1 89643
6,3 25 krytyków
Kołysanka
powrót do forum filmu Kołysanka

3/10

ocenił(a) film na 3

Nie wiem co jet śmiesznego w tym filmie. Pół godziny oglądałem i nie znalazlem nic śmiesznego.

Trzy_Glowy_Smok

Mnie również trudno jest wskazać jakieś zabawne momenty. Pomysł na film może i ciekawy, kilka ról udanych, ale scenariusz jest bardzo kiepski, przez co całość wypada nie najlepiej. Nudny film.

ocenił(a) film na 3
Trzy_Glowy_Smok

Również jestem zmuszony stwierdzić iż w przypadku Kołysanki mamy do czynienia z filmem po prostu nudnym, jedynym aspektem godnym uwagi (oprócz dobrej gry Roberta Więckiewicza ) jest przyjemna melodyjka wygrywana przez wampiry. Jednym słowem " BETON "

ocenił(a) film na 8
Trzy_Glowy_Smok

Widzisz... To chyba nie film dla fanów 'ciacha', "lejdis" itp...
Dialogi byly zabawne. Np. urodziny ministranta... i takie tam. Super film bez cycków. Dlatego rozumiem że u was ma tylko 3 lub mniej...

ocenił(a) film na 4
Gamera

u mnie ma 4, a fanką ciacha i lejdis nie jestem
W moim odczuciu to film o niczym i po nic, obejrzałam cały i nie było ani śmiesznie ani strasznie. Jedyne plusy w moim odczuciu to charakteryzacja i gra aktorska. Sam film, fabuła (a raczej jej brak) koszmarne. No ale... widziałam gorsze.

ocenił(a) film na 8
Makowa_Panienka_3

A jednak "komedie romantyczne" (dla mnie dupiaty gatunek) wysoko oceniasz.... Film o niczym - tak. Ale za to świetna rozrywka. Po nic - nie. Właśnie dla rozrywki, a nie dupsy życiowe....Straszne? To polecam horrory, a nie te filmy, które mają "straszną" okładkę. Śmieszne - było. I nawet jako zagorzała przeciwniczka polskich dupereli ten film oceniłam tak a nie inaczej, a dostarczenie mi dobrej rozrywki. Ale cóż... Może jestem za stara by się wypowiadać.... W końcu 32 lata to już dinozaury....
Mimo wszystko pozdrawiam...

Gamera

czytam i zastanawiam się, czemu piszecie ze nie było śmiesznych scen w filmie?
Wszyscy natomiast wymieniają kiepskawy żart o stringach.
Jak pisze Gamera, było sporo zabawnych sytuacji.
Urodziny ministranta, numer z nogami księdza na których siedziała dziewczynka, akcja z zębami dziadka, numer z piciem krwi przez żyłkowy krzyżyk /"szlauchem ze mnie spuszczają" ;D/
Najlepszy myk jest na koniec, wprowadza wampirzej rodzinki do nowego "domku" .NO, ale to nie każdy załapie.
Czy naprawdę musicie mieć tak od razu "kawę na ławę"?
Czy śmieszne są tylko dowcipy o d*** Maryny?

ocenił(a) film na 5
Trzy_Glowy_Smok

"-co to jest ?
- slipy
- a czemu takie wąskie ?
- żeby dupę opalić "
:D

ocenił(a) film na 3
Trzy_Glowy_Smok

ja dotrwałem do końca ^^ nudy na h... nie warto tego oglądać, a specjalnie się przełałem żeby cośpolskiego zobaczyć

ocenił(a) film na 4
Trzy_Glowy_Smok

zapowiadało sie nawet ciekawie, a jak wyszlo kazdy widzi. Powinno byc 3 ale za ksiedza dam 4 . Pomysl calkiem fajny ale realizacja slabiutka.

ocenił(a) film na 1
chickenik

Ja daje 1. Próba zrealizowania czegoś innego nie wystarczy. Film jest przeokropnie nudny. A jak kogoś śmieszy tekst o stringach... bez komentarza.