Mogę się założyć, że będzie lepsze od Ciacha, mimo, że Ciacha jeszcze nie oglądałem :P
Ja też nie oglądałem, ale sadząc z komentarzy i recenzji to wszystko wydaje się lepsze od Ciacha, więc pewnie masz rację;)A Juliusz Machulski to firma i marka sama w sobie...Z drugiej strony szkoda,ze Patryk Vega prostytuuje się tworząc filmy w gatunku jaki mu kompletnie nie wychodzi.Panie Vega wracaj do kina o bandytach i zmęczonych życiem gliniarzach, bo pieniądze to nie wszystko ;)
Kołysanki jeszcze nie widziałem ale sądząc po zwiastunach i tym co sie pisze o filmie będzie on na pewno lepszy od Ciacha:D Zresztą uważam że może to być całkiem ciekawa komedia więcej będzie można powiedzieć po premierze
Ja bym raczej sparafrazował pewną starą anegdotę. Otóż Ciacho jest śmieszne i oryginalne, tylko że tam, gdzie jest śmieszne, nie jest oryginalne a tam, gdzie oryginalne, nie jest śmieszne.;]
nie no porownujac Vege do Machulskiego czynisz grzech smiertelny pt. niewiedza! ja sie tutaj nastawiam na dobre kino a nie znowu jakis chlam dla ludzi-zombie ktory oferuja nam Ci wszyscy wyznawcy zasady kwas dla maaaasss.
ale bluzgacie na "ciacho" :D prymitywna fabula a poziom tez nie za wysoki ale coś nas trochę bawiło w nim co nie? :D
A ja widziałam ciacho i żałuje że oglądałam bo zmarnowałam tylko czas.Wolę sprawdzonych reżyserów jak Machulski.Wiadomo chociaż że człowiek nie wynudzi się na filmie.
w ogóle nie porównujmy Ciacha do Kołysanki. To kompletnie inna liga. Kołysanka to dobre polskie kino, mam nadzieję, że będzie kultowe a ciacho? odpowiedzcie sobie sami.
Na Ciacho nie mogę powiedzieć złego słowa bo nie widziałem.
Ale Kołysankę zobacze chociażby z powodu nazwiska reżysera :)