6,4 90 tys. ocen
6,4 10 1 89643
6,3 25 krytyków
Kołysanka
powrót do forum filmu Kołysanka

Mogę się założyć, że będzie lepsze od Ciacha, mimo, że Ciacha jeszcze nie oglądałem :P

Szczepanek

Ja też nie oglądałem, ale sadząc z komentarzy i recenzji to wszystko wydaje się lepsze od Ciacha, więc pewnie masz rację;)A Juliusz Machulski to firma i marka sama w sobie...Z drugiej strony szkoda,ze Patryk Vega prostytuuje się tworząc filmy w gatunku jaki mu kompletnie nie wychodzi.Panie Vega wracaj do kina o bandytach i zmęczonych życiem gliniarzach, bo pieniądze to nie wszystko ;)

krzysiek0774

Kołysanki jeszcze nie widziałem ale sądząc po zwiastunach i tym co sie pisze o filmie będzie on na pewno lepszy od Ciacha:D Zresztą uważam że może to być całkiem ciekawa komedia więcej będzie można powiedzieć po premierze

Szczepanek

Od Ciacha gorsze są tylko komedie z Gulczasem;P

Szczepanek

Czemu nie lubicie Ciacha??Jest bardzo śmieszne i oryginalne xD

Pif_Paf

Ja bym raczej sparafrazował pewną starą anegdotę. Otóż Ciacho jest śmieszne i oryginalne, tylko że tam, gdzie jest śmieszne, nie jest oryginalne a tam, gdzie oryginalne, nie jest śmieszne.;]

blackgoat

nie no porownujac Vege do Machulskiego czynisz grzech smiertelny pt. niewiedza! ja sie tutaj nastawiam na dobre kino a nie znowu jakis chlam dla ludzi-zombie ktory oferuja nam Ci wszyscy wyznawcy zasady kwas dla maaaasss.

ocenił(a) film na 7
Szczepanek

Ale mi porównanie, od "ciacha" nawet zakalec jest lepszy:DDD...

pooh77

ale bluzgacie na "ciacho" :D prymitywna fabula a poziom tez nie za wysoki ale coś nas trochę bawiło w nim co nie? :D

pooh77

Ej ale ja lubie zakalec.najlepszy jest z biszkopta ;]

ocenił(a) film na 7
Szczepanek

Niezły komentarz :)) A ciacho to kupa, chociaż też jeszcze nie widziałem :))

Szczepanek

A ja widziałam ciacho i żałuje że oglądałam bo zmarnowałam tylko czas.Wolę sprawdzonych reżyserów jak Machulski.Wiadomo chociaż że człowiek nie wynudzi się na filmie.

gabi368

Czy ja wim? Starzy reżyserzy tak jak starzy pisarze też potrafią strasznie ramolić;P

użytkownik usunięty
blackgoat

ludzie , czy mi się wydaję czy to pierwsza TAKA polska komedia ^^? ale super ;p

w ogóle nie porównujmy Ciacha do Kołysanki. To kompletnie inna liga. Kołysanka to dobre polskie kino, mam nadzieję, że będzie kultowe a ciacho? odpowiedzcie sobie sami.

Szczepanek

Na Ciacho nie mogę powiedzieć złego słowa bo nie widziałem.
Ale Kołysankę zobacze chociażby z powodu nazwiska reżysera :)

tesciowa473

Ja Ciacha widziałam tylko reklamę ale też widziałam reklamy Kołysanki i już po ty można stwierdzić jakoś obu filmów. Kołysanka na +.