6,4 90 tys. ocen
6,4 10 1 89654
6,3 25 krytyków
Kołysanka
powrót do forum filmu Kołysanka

Lubię filmy Machulskiego, więc znając siebie i tak obejrzę ten film, ale mam pytanie, kto był i jakie są wasze wrażenia z filmu? :D

ocenił(a) film na 8
drax113

mi się podobał :D ogólnie trochę tajemniczo,zaskakująco,śmiesznie.w każdym razie kiedy oglądałyśmy go z koleżanką byłyśmy ciekawe jak rozwinie się akcja i snułyśmy pewne przypuszczenia.wampiry niestandardowe same w sobie + ich poczynania względem ofiar na prawdę zastanawiające (jak picie krwi ze stóp x))kilka razy wybuchłyśmy naprawdę głośno śmiechem,ale nie będę tu opowiadać żeby nie psuć radości niewiedzy ;) mi się ogólnie film bardzo podobał

drax113

osobiście polecam. ciekawy humor, choć nie dla każdego, rewelacyjny klimat i ta muzyka :) Mamy swoją polską rodzinę adamsów.

SPOILER a najbardziej podobało mi się gdy grali i wtedy następowała ich przemiana, to było niesamowicie klimatyczne :) SPOILER

pieprzowa

Film bardzo mi się podobał. W kilku momentach mnie zaskoczył (pozytywnie), było też trochę śmiesznie. Bardzo dobry film. Nie zawiodłam się;)

ocenił(a) film na 5
pieprzowa

Scena z przemianą, a i owszem że klimatyczna, tylko co z tego, skoro absolutnie nic do filmu nie wnosiła? Do dzisiaj się zastanawiam po co ją wstawili.

ocenił(a) film na 6
drax113

Film przeciętny. Miało być zabawnie, a wyszło nijako. Tych parę chwil dobrej zabawy zabija drętwota pozostałej części filmu. Do głównych aktorów nie mam większych zastrzeżeń (Chabior w roli dziadka wyglądał naprawdę fajnie), ale już kreacje drugoplanowe: księdza, listonosza, posterunkowej i posterunkowego były po prostu słabe. Zwłaszcza ksiądz, bo moim zdaniem pan Zieliński nie wybił się ponad to, co pokazuje u Szymona Majewskiego.

ocenił(a) film na 5
slymsc

Daje 5,5/10 na więcej nie zasługuje

ocenił(a) film na 10
drax113

ekstra film 10/10 polecam!