Dobry film. Dobry pomysł na film, bardzo dobra gra aktorów. Miałby wyższe oceny gdyby był made in USA. Niestety każdy krytykujący bezmyślnie myśli, że jest mądry. No cuż, niech chociaż tyle z życia Ci ludzie mają....
Każdy krytykujący ma swoje zdanie na temat filmu, może gdyby był made in USA to coś by z tego było ale nie jest. Polacy potrafią zrobić dobre kino ale tym razem nie wyszło.
Co więc wg ciebie jest dobrym polskim kinem?
Ludzie drodzy, szufladkowanie jest niemądre. Wg mnie polskie kino ma swój klimat i bardzo dobrze, bo nie zlewa się go z ogółem. A pełno ludzi ocenia film w kategorii: holywood kontra wszystko inne. Pełno jest na świecie dobrych filmów o których się nie mówi, bo to produkcje inne niż amerykańskie.
"Kołysanka" to dobra polska produkcja i chwała za nominacje do Złotych Kaczek, lecz szkoda, że tylko nominacje.
eee... raczej nasz przemysł filmowy musi zmienić nastawienie. Mogę tylko przyznać, że ten film nie jest tak głupi jak ciacho, lejdis czy inne super śmieszne polskie komedie i tylko to mogę przyznać jakiegoś plusa bo film jest strasznie kiepski.
@ andrew_co
stary, a propos bezmyślności; gdyby ludzie mieli być tak mądrzy jak ty to najprostsze byki ortograficzne stałyby się normą językową
film jest nudny, pogódź się z tym
"krytykujący bezmyślnie myśli, że jest mądry" i cuż przez u otwarte? NAPRAWDĘ ? człowieku jak się już wypowiadasz o inteligencji i mądrości innych ludzi to najpierw chociaż weź słownik i zobacz czy nie piszesz bzdur. Tak na pewno miałoby lepsze oceny bo trudno by było zrobić coś nudniejszego od tych flaków z olejem.