6,4 90 tys. ocen
6,4 10 1 89642
6,3 25 krytyków
Kołysanka
powrót do forum filmu Kołysanka

Jak można?

ocenił(a) film na 5

Zwiastun zapowiadał się nawet fajnie i nawet taka inna tematyka jak na polskie kino. Na serio
myślałam, że może to być świetna komedia z wampirami na czele, ale film okazał się gniotem.
Taki potencjał, tak spitolić :P.

Olka7_7

takie same odczucia miałam ...

Olka7_7

też tak sądzę- mogli to zrealizowac lepiej ale po raz kolejny polscy filmowcy kpią z gatunku "horror"... i to w sposob żałosny. SZKODA.

ocenił(a) film na 8
Olka7_7

jest wesoło, jest czarna komedia,
co niektórzy spodziewają się Hollywood i filmu w stylu "mają rozmach sku...syny" :)

DrewniakMaster - czekam na Twoją reżyserię. Zacznij od czegoś prostego - pokonaj Kac WaWa ;)

ocenił(a) film na 4
hugo_frugo

wesoło....rodzaj humoru to rzecz gustu ale niewiele żartów prezentowanych w filmie było naprawdę zabawnych.Nie chodzi o kino typu Hollywood tylko o to aby film miał jakakolwiek fabułę.

ocenił(a) film na 8
Cadavera

mam pytanie: czy oglądasz na YT i śmieszy Cię np. coś takiego jak AbstrachujeTV?

ocenił(a) film na 4
hugo_frugo

widziałam ,,czego nie mówić w publicznej toalecie'' i ,,czego nie mówia rodzice'' i oba były zabawne.Nie śledzę jednak ich kanalu i nie oglądałam innych skeczy. Humor który mi nie odpowiada to humor w stylu American Pie i co drugie słowo k****. Jeśli żarty nie sa tego typu to jest szansa że będą dla mnie zabawne ale nie jest to reguła

ocenił(a) film na 8
Cadavera

Chciałem się dowiedzieć co Cię na prawdę śmieszy, stąd to pytanie, ja nie trawię tego co serwują abstra-drewniaki, chociaż mają rzeszę fanów. Nie twierdzę, że film był super od pierwszej do ostatniej minuty, ale mnie spasował. American Pie było śmieszne kiedyś (1-2 część), co do przekleństw to aktor musi umieć używać (nie za często) żeby były tłem, a nie podstawą i tutaj trzeba się z Tobą zgodzić :)

ocenił(a) film na 4
hugo_frugo

możliwe że i ja jestem abstra-drewniakiem. Mało rzeczy mnie bawi ale lubie czasem nawet dziwne żarty.

ocenił(a) film na 4
hugo_frugo

Dodam że kilka tekstów w ,kołysance'' było zabawnych ale 3 dowcipy na ponadgodzinną komedię w dodatku nudną jesli chodzi o fabule to trochę słabo.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Olka7_7

Bo przyzwyczailiśmy się, że jak jest podpis komedia, to trzeba boki zrywać, bo czarna komedia i stylizacja na rodzinę Adamsów, to już bankowo będzie prześmiesznie, Po prostu kilka dobrych wstawek, RW tradycyjnie zajebisty w czarnej roli, no i J CH :) więcej dobrych momentów nie pamiętam. Ale mazurskie widoki i "teren" musicie przyznać, że zajebisty!