Zwiastun zapowiadał się nawet fajnie i nawet taka inna tematyka jak na polskie kino. Na serio
myślałam, że może to być świetna komedia z wampirami na czele, ale film okazał się gniotem.
Taki potencjał, tak spitolić :P.
też tak sądzę- mogli to zrealizowac lepiej ale po raz kolejny polscy filmowcy kpią z gatunku "horror"... i to w sposob żałosny. SZKODA.
jest wesoło, jest czarna komedia,
co niektórzy spodziewają się Hollywood i filmu w stylu "mają rozmach sku...syny" :)
DrewniakMaster - czekam na Twoją reżyserię. Zacznij od czegoś prostego - pokonaj Kac WaWa ;)
wesoło....rodzaj humoru to rzecz gustu ale niewiele żartów prezentowanych w filmie było naprawdę zabawnych.Nie chodzi o kino typu Hollywood tylko o to aby film miał jakakolwiek fabułę.
mam pytanie: czy oglądasz na YT i śmieszy Cię np. coś takiego jak AbstrachujeTV?
widziałam ,,czego nie mówić w publicznej toalecie'' i ,,czego nie mówia rodzice'' i oba były zabawne.Nie śledzę jednak ich kanalu i nie oglądałam innych skeczy. Humor który mi nie odpowiada to humor w stylu American Pie i co drugie słowo k****. Jeśli żarty nie sa tego typu to jest szansa że będą dla mnie zabawne ale nie jest to reguła
Chciałem się dowiedzieć co Cię na prawdę śmieszy, stąd to pytanie, ja nie trawię tego co serwują abstra-drewniaki, chociaż mają rzeszę fanów. Nie twierdzę, że film był super od pierwszej do ostatniej minuty, ale mnie spasował. American Pie było śmieszne kiedyś (1-2 część), co do przekleństw to aktor musi umieć używać (nie za często) żeby były tłem, a nie podstawą i tutaj trzeba się z Tobą zgodzić :)
możliwe że i ja jestem abstra-drewniakiem. Mało rzeczy mnie bawi ale lubie czasem nawet dziwne żarty.
Dodam że kilka tekstów w ,kołysance'' było zabawnych ale 3 dowcipy na ponadgodzinną komedię w dodatku nudną jesli chodzi o fabule to trochę słabo.
Bo przyzwyczailiśmy się, że jak jest podpis komedia, to trzeba boki zrywać, bo czarna komedia i stylizacja na rodzinę Adamsów, to już bankowo będzie prześmiesznie, Po prostu kilka dobrych wstawek, RW tradycyjnie zajebisty w czarnej roli, no i J CH :) więcej dobrych momentów nie pamiętam. Ale mazurskie widoki i "teren" musicie przyznać, że zajebisty!