Mam zamiar wybrać się do kina. Doradźcie na który film lepiej 'Kołysankę' czy na 'Avatar'?
Tyle, że nie jestem jakąś wielką wielbicielką filmów Science-fiction. Mimo to uważasz, że powinnam pójść na 'Avatar'?
Wg mnie, jeśli na Avatara idziesz w 3D to wybrałabym ten film. Jeśli nie, wybierz się na kołysankę. Na pierwszy film, idzie się głownie dla efektów, które można zobaczyć w 3D właśnie, nie za bardzo dla fabuły...
Oba musisz koniecznie zobaczyć! Jeśli masz niskie fundusze to idź na
Avatar, bo to trzeba koniecznie zobaczyć w 3D, a Kołysankę będziesz sobie
mógł na DVD obejrzeć. Polecam oba bo to świetne filmy. Tylko na "Ciacho"
nie idź ;]
Byłem na kołysance, nie byłem na Avatarze, ale jak najpierw pójdziesz na kołysanke to będziesz żałować straconych pieniędzy, które można było przeznaczyć na avatara.. ja tak się czuje właśnie.
To zależy jakie filmy lubisz,avatar to coś w rodzaju gwiezdnych wojen.Takie
stworki i film SF.Samą fabułą nie byłem zachwycony,ale efekty
genialne.Natomiast kołysanka to komedia i dreszczowiec.Czyli krótko mówiąc:
2 różne filmy i 2 różne rodzaje.
Boskie pytanie;-) No po poprostu genialne!!
To jak zapytać: Czy mam iść zobaczyć "Wieżę Babel" Pieter-a Bruegel-a czy też wybrać się na duńską kremówkę? Cóż dla mnie będzie lepsze? Doradźcie!!
hehe ja jak wypowiwedzi powyzej avatara odradzic nie moge, jest ok ... ostatnio bylem rowneiz na kolysance, film tez zrobil na mmnie wrazenie... nie ma co gadac takiego filmu jeszcze chyba w naszym kinie polskim nie bylo, temat wampirow jakos byl omijany. A do tego jeszcze zaprezentowane to jest w smiesznej wersji... mi sie podobalo, a wybrac musisz sama
A może wybierze się Pani na film któremu nie da Pani 10/10. To czasem nawet pomaga na ogólne samopoczucie - obejrzeć coś niedoskonałego!
Miałem identyczny problem :)
Avatar - tylko jeśli wybierzesz wersje 3D
Byłem dziś w kinie, nie miałem kasy żeby wybrać się na 3D więc wybrałem Kołysankę :)
W tym temacie masz moją krótką relacje z Kołysanki :)
http://www.filmweb.pl/topic/1319412/Totalna+pora%C5%BCka+i+rozczarowanie.html
tylko Avatar w IMAXIE w zwyklym kinie chociaz z efektami 3D to nie to samo co ogladac ten film w kinie przystosowanym do tego typu filmów. To tak jakby podawac świetną drogą ekluzywna kawe w plastikowym kubku ;) warto zaiwestowac i isc do kina przystosowanego to tych filmów jest duuuuuuuuuuuuuuuzooooooooo wiekszy ekran i wrazenia beda niezapomniane. ;)
Na avatarze 3D zachwycaja efekty - tan caly bajkowy swiat oczarowuje wizualnie, na kolysance po prostu dobrze sie bawilam :) O wiele lepiej niz na historii o niebieskich 3metrowych kotach, gdybym miala wybierac na ktory film pojsc 2 raz wybralabym rodzima pelnokrwista jak to opisuje dystrybutor komedie. :)
Co za pytanie? To 2 zupełnie różne filmy, które zależą od gustu i nastroju.
Jeśli chcesz się pośmiać i lubisz czarny humor to na Kołysankę, a jeśli chcesz delektować się pięknym światem i uronić parę łez to Avatar.
Tyle w temacie.
No Avatar ładny, ale tak jak jedna nasz wokalistka - pustak:) Po Kołysance pozostaje jednak poczucie miło spędzonego czasu. Avator był tylko do zaliczenia. No.