Nie jest to kolejna tandetna komedia. Absurd wynikający z całej sytuacji jest tak komiczny,
że człowiek śmieje się do łez. Jak dla mnie 10/10. :D
Dziewczyno absurd? Bardziej od tego filmu rozbawił mnie Twój komentarz.
Film jest niezły (6/10) nic ponadto.
Jeżeli bawi Cie "absurd" w tym filmie to nie oglądaj przypadkiem Żywotu Briana bądź M.P. i Świętego Graala bo zejdziesz.
Totalna beznadzieja :) Jedyny uśmiech wywołał na mojej twarzy fakt że skusiło mnie nazwisko Machulskiego aby isc tracic czas na cos tak idiotycznego :))
Nigdy już chyba się nie dowiem co ludzi tak śmieszy w tym filmie. Oglądam praktycznie wszystko. Komedie to widziałem chyba wszystkie. Zasiedliśmy ze współlokatorem do tego filmu bardzo dobrze nastawieni, bez jakiś wielkich oczekiwań, tak tylko żeby chociaż trochę się pośmiać... no ... do czorta ani razu, ani jeden raz nie zaśmialiśmy się nawet pod nosem. Polskie komedie ostatnio mi przypominają nasze polskie kabarety. Widzę, że ludzie się z tego śmieją i nie mogę tego zrozumieć.... z czego wy się kur** śmiejecie ? naprawdę macie tak małe wymagania? Proszę niech ktoś mi przypomni jakąś scenę śmieszną z tego filmu i powie co go tam rozbawiło.