6,4 90 tys. ocen
6,4 10 1 89649
6,3 25 krytyków
Kołysanka
powrót do forum filmu Kołysanka

hmm no ambitne to nie było,ale napewno było jakieś.
No i nareszcie miał sie z czego posmiac bedac na polskiej komedii.Może nie było tego wiele,ale nadrabiała też fabuła i gra aktorska.
Rewelacyjna muzyka naprawdę kawał dobrej roboty.Kostiumy także były świetne,a fabuła ciekawa ;)).
Będąc na tym filmie sala była pełna dzieciaków,nastolatków,ale film na dobrą sprawę mozna obejrzeć w każdym wieku.
Uogólniając - miała być czarna komedia.Była
Miała być rozrywka.Była.
Ja oceniam na 7/10 na tle dzisiejszych kretyńskich "komedii".
To Machulski powinien robić filmy,a nie jakieś tumany.Oby nakręcił jeszcze pare ciekawych projektów.

ocenił(a) film na 7
Jane_Mary20

Ten humor taki delikatny a cały film pozostawia wielki uśmiech na twarzy. Nie nie, na filmie się nie rechocze ale uśmiecha. A zakończenie fantastyczne - nie chciało się wychodzić z kina!

ocenił(a) film na 7
Jane_Mary20

Zgadzam się z Wami. Oby Machulski nakręcił jeszcze parę dobrych filmów. Uważam, że jeszcze się nie skończył.

fanmanu

Też się zgadzam, humor był na poziomie, a teksty nie zapomniane. Jednak poszłam do kina z osobami, które tego nie doceniły... spodziewali się pewnie humoru z podtekstem erotycznym, bez polotu jak to na przykład było w "Ciachu". Dla mnie to tamten film był bez bezsensu; Kołysakna the best!