Poszłam do kina z dość dużymi oczekiwaniami po przeczytaniu różnych opinii na jego temat.Film jest niesamowity, przyciąga przede wszystkim świetna muzyka i sceneria.Prosty wątek, bardzo śmieszne teksty i wybitna gra aktorów(M.Buczkowska super) sprawiły,że jest to jeden z najlepszych polskich filmów jaki w życiu oglądałam.GORĄCO polecam obejrzenie "Kołysanki".
mało dobrych polskich filmów widziałeś chyba...
muzyka faktycznie bardzo fajna, pomysl też ok ale ogólnie...szału niestety nie ma, ale to moje subiektywne zdanie :)
Ale widzisz, ja mam podobne zdanie co karolkabr. Ten film jest na tyle
ciekawy, że ludzie mają o nim tylko skrajne opinie, a to z kolei świadczy o
nim dobrze.
Fajna polska komedia która potrafi uśmiać do łez a jednocześnie pokazać piękno Mazurskiej wsi w której żyją wampiry:) Mi też podobała sie gra polskich aktorów a najbardziej Więckiewicza!
Jako komedia film spełnił moje oczekiwania. Na sali często wybuchały salwy śmiechu. Był to obraz dość oryginalny jak na polskie kino i wreszcie komedia bez przewidywalnych wątków romantycznych. Można się przy nim odprężyć, zabrać na niego całą rodzinę, szczerze się pośmiać. Może humor dla niektórych osób będzie nieco zbyt mało wyszukany, ale dla koneserów są inne filmy :) Za to obyło się bez wulgaryzmów, które mogą śmieszyć co najwyżej dzieci, bez humoru "poniżej pasa" i plastikowych aktorów. Przyjemne widoki i muzyka potęgują relaks ;)