Wlasnie wrocilem z kina i sie nie zawiodlem. Bardzo dobra komedia, sto razy lepsza niz te durne, glupkowate, plytkie opowiesci "o milosci" ktorymi ostatnio opsypuja nas polscy rezyserzy.
Jesli ktos sie wacha czy isc, niech kumpuje bilety i smiga do kina bo naprawde warto!
Też mi się film podobał. Na prawdę to miła odmiana od tego co można w kinach teraz zobaczyć. Również polecam!
Również jestem mile zaskoczona, film naprawdę WARTY obejrzenia. Ten film posiada wyważone poczucie humoru, bez jakiś niecenzuralnych scen. Także myślę, że na daje się nawet dla dzieci.. Czarna komedia tak jak na zwiastunie, duży plus. :) po wyjściu z kina chciałam obejrzeć go jeszcze raz :P
Owszem, film calkiem mily i sympatyczny. Bez golych dup i przeklenstw, czyli jednak da sie zrobic taki film, ktory jednoczesnie jest smieszniejszy od tych wszystkich pozal sie boze komedyjek ostatnio wyprodukowanych z 'ciachem' na czele. Smialo mozna isc do kina, obojtenie czy z dziewczyna, chlopakiem, kolegami, czy rodzicami, film dla kazdego.
A i jeszcze jedno, wszyscy mowia, ze to taki inteligentny humor, a to nie prawda. Po prostu inne filmy ostatnio robione u nas byly na zenujaco niskim poziomie, a ten jest w sam raz :)
Wybierając się do kina na ten film odczułam coś fantastycznego.
Osobiście jestem strasznie zrażona do polskich produkcji, lecz to jest coś innego. Można było się pośmiać i miło spędzić czas. Polecam.
Dokładnie! Produkcja jak na polskie kino jest oryginalna i to jest jej największa zaleta. Zdecydowanie sposób na miłe spędzenie czasu!
Byłem wczoraj i także jestem mile zaskoczony ;)
Coś ostatnio za dużo było tych komedi romantycznych, a tutaj przynajmniej coś oryginalszego (może nie w ujęciu filmów na świecie, ale jeśli chodzi o polskie produkcje z ostatnich lat to stanowczo tak!). Żarty w filmie nie są jakieś wyjątkowo śmieszne (w sensie że nie zachodzimy się cały czas ze śmiechu), ale wydaje mi się że dzięki brakowi podtekstów mogą być zrozumiałe i śmieszne bez względu na wiek, no i niepowodują niesmaku, czy zażenowania. Z ostatnio widzianych polskich filmów "Kołysanka" i "Rewers" to taka miła, nietypowa odmiana. Przynajmniej dla mnie. Przydało by się więcej takich produkcji ;)
witam wszystkich- byłem wczoraj-ogólnie film inny od tych wszystkich głupich komedyjek,które niemaja żadnego sensu.Moim zdaniem poprzednie filmy Machulskiego są 100 razy lepsze,ale na bezrybiu i rak ryba.Generalnie polecam -historia może niezbyt ciekawa ,aleprzynajmniej aktorzy grają na poziomie.Muzyka jest przez M.Najbardziej podobały mi się sceny z lepieniem figurek osób zaginionych i rozmowy w piwnicy.