6,4 90 tys. ocen
6,4 10 1 89645
6,3 25 krytyków
Kołysanka
powrót do forum filmu Kołysanka

Kto sie pod tym tytułem podpisuje wpisywać sie?I tak juz robia nam wstyd na cały świat królikiem po berlinsku(Polska to zacofany swiat ciagle zyje II wojna światową i pożniejszym okresem)jak to bylo im zle,ale wtedy była praca a teraz co wszystko sprywatyzowali i polacy uciekaja z tego kraju bo sie niczego tu niedorobią.Jakie panstwo takie filmy "Kołysanka "to gniot juz lepiej wyjsc z kamera na ulice i bedzie ciekawszy film.

ocenił(a) film na 9
Ziko81

Filmu nie oglądałem, ale jak widzę, że koleś ze smokiem mortal kombat ciśnie polskiej kinematografii, bo mu się "kołysanka" nie podobała to mnie skręca.

Dr_Miranda

Masz jakieś złe skojarzenia z Mortal Kombat? Mi również Kołysanka się nie spodobała i dałem 4/10 za niektóre momenty i w pewnym stopniu "jakiś tam" klimat.

ocenił(a) film na 7
Ziko81

To lepiej wyjedź, bo takich nam tu nie potrzeba Panie KImatografia

Ziko81

Polskie kino to szit do kwadratu od 15 lat nie oglądam polskich filmików. A próby kończyły się wyłączeniem filmu po 15 minutach.
Kino i aktorzy w Polsce to może byli ale przed wojną;Dymsz,Bodo,Orwid,Grossówna,Smosarska.
Tylko stare kino pozostaje,ale za to jakie !!!!.

ocenił(a) film na 7
cott77

Oczywiście. My Polacy mamy niezdrową tendencję do negowania tego co polskie. Jak najbardziej kino przedwojenne jest wspaniałe, ale nie możesz mi powiedzieć, że choćby "Potop" czy Wołodyjowski to shit.

ocenił(a) film na 6
Ziko81

Jak Królik po Berlińsku jest zacofany bo podejmuje temat II wojny to co powiesz o Bękartach Wojny, Lektorze i Dzieciach Ireny Sendlerowej?

Ziko81

Olać idiotę,który zaczął ta dyskusję...bo chyba go nie dorobiono :/
szkoda,że w Polsce jest miejsce na takie dzieci.