6,4 90 tys. ocen
6,4 10 1 89649
6,3 25 krytyków
Kołysanka
powrót do forum filmu Kołysanka

Bardzo przeciętna komedia, ze słabym humorem, aż dziwne, że to kicz nagrany przez samego wielkiego Machulskiego. Film ani zbytnio nie śmieszy, ani nie wciąga; nudny. Jak dla mnie tylko 5/10.

ocenił(a) film na 7
Bestia

Bo to nie jest komedia jak każda. To nie "Akademia policyjna" czy "Robin Hood - Faceci w rajtuzach".
Zupełnie inny humor, jak widać jednak nie każdemu się podoba, albo nie każdy go rozumie;
Jak dla mnie 8/10

Tristan2212

Film nie jest zły, ale szczerze mówiąc spodziewałam się czegoś lepszego...

użytkownik usunięty
RoseMarie92

nawet,nawet. Film dobry.

ocenił(a) film na 5
Bestia

Podpisuje się, ale wynika to z tego iż nie trafiła do mnie koncepcja humoru. Ocena 5/10 w pełni subiektywna

ocenił(a) film na 3
zduniak201

Jak dla mnie słabiutki. Ni to śmieszne, ni to straszne. Zero fabuły, beznadzieje zakończenie...

ocenił(a) film na 7
Integra_3

skad sie tacy kinomaniacy biora... jesli czlowieku nie rozumiesz czarnego humoru .... przynajmniej przestan obrazac... bo beznadziejne to ty maasz wpisy

ocenił(a) film na 7
Bestia

Bo trzeba zrozumieć przesłanie:) Ja też jak obejrzałam pierwszy raz to parę rzeczy mi sie wydawało dziwnych, ale jak obejrzysz jeszcze raz to zrozumiesz i humor i przesłanie.

ocenił(a) film na 2
zuzaka

o matko każdy ma inny gust i nic się na to nie poradzi ale to nie jest powód żeby się nawzajem obrażać
mnie osobiście ten film też do gustu nie przypadł

ocenił(a) film na 7
anusia_vip

czy ja ją obrażam? Czy wytykam zły gust? Po prostu radzę, żeby nie oceniać filmu pochopnie i żeby się nad nim zastanowic