6,4 90 tys. ocen
6,4 10 1 89643
6,3 25 krytyków
Kołysanka
powrót do forum filmu Kołysanka

SUPER

ocenił(a) film na 9

Super film! Dawno tak dobrego polskiego filmu nie oglądałam. Bardzo przyjemny i pośmiać się można. POLECAM!

gosia0805

Zgadza się film bardzo dobry... miło się ogląda

ocenił(a) film na 3
gosia0805

Film co najwyżej znośny a pośmiać można było się może w jednym czy dwóch momentach. Ogląda się lekko i w miarę przyjemnie ale o jakimkolwiek zachwycie niestety nie może być mowy.

ocenił(a) film na 8
Gratiano

Ale przynajmniej nie jest to kolejna dołująca komedia romantyczna, mi od ok. pół roku podoba się każdy film polski, który nie jest komedią romantyczną, bo przyznajcie sami, że w Polsce przez ostatnie dwa lata zrobiono wile komedii romantycznych i co jest w tym najgorsze że cały czas są ci sami aktorzy.

siano0

Zgadzam się z siano...Kołysanka jest teraz wielką odmianą w dobie pustych komedyjek. Fajnie, że właśnie teraz Machulski nakręcił Kołysankę. Ja bardzo chętnie obejrzałam i polecam, właśnie chociażby ze względu na tą odmianę;)

gosia0805

Masz rację zawiało świeżością w polskim kinie i cieszy mnie to bo kręcenie głupkowatych komedii nie jest dobrym rozwiązaniem! Szkoda tylko ze tak mało pozytywnych filmów komediowych w Polsce

ocenił(a) film na 10
gosia0805

Zdecydowanie świetny film polecam jak najbardziej uśmiałem się do łez nareszcie normalna komedia a nie jakieś badziewie romantyczne które od początku do końca można przewidzieć moja ocena 10 głównie za księdza:)))