Super film! Dawno tak dobrego polskiego filmu nie oglądałam. Bardzo przyjemny i pośmiać się można. POLECAM!
Film co najwyżej znośny a pośmiać można było się może w jednym czy dwóch momentach. Ogląda się lekko i w miarę przyjemnie ale o jakimkolwiek zachwycie niestety nie może być mowy.
Ale przynajmniej nie jest to kolejna dołująca komedia romantyczna, mi od ok. pół roku podoba się każdy film polski, który nie jest komedią romantyczną, bo przyznajcie sami, że w Polsce przez ostatnie dwa lata zrobiono wile komedii romantycznych i co jest w tym najgorsze że cały czas są ci sami aktorzy.
Zgadzam się z siano...Kołysanka jest teraz wielką odmianą w dobie pustych komedyjek. Fajnie, że właśnie teraz Machulski nakręcił Kołysankę. Ja bardzo chętnie obejrzałam i polecam, właśnie chociażby ze względu na tą odmianę;)
Masz rację zawiało świeżością w polskim kinie i cieszy mnie to bo kręcenie głupkowatych komedii nie jest dobrym rozwiązaniem! Szkoda tylko ze tak mało pozytywnych filmów komediowych w Polsce