6,4 90 tys. ocen
6,4 10 1 89643
6,3 25 krytyków
Kołysanka
powrót do forum filmu Kołysanka

Czy ktoś z Was wie, czy i kiedy planowanie jest wypuszczenie soundtrack'u do "Kołysanki"?
W necie nie mogę nic znaleźć...

ocenił(a) film na 7
bezetkace

witam Również jestem zainteresowany muzyczka z filmu
dajcie znać jak coś znajdziecie

p.s.

film spoko polecam

ocenił(a) film na 8
bezetkace

No trzeba przyznac ze muzyka strasznie przywodzila mi na mysl Zimmerowskich Piratów i cos w ten desen - sluchalo sie na prawde z przyjemnoscią ;)

Geohound

bo Zimmer ściągnął ten motyw :))

hm. W sumie.... Jak czytam że przypomina to mogę się zgodzić....
Ale podczas filmu mi się tak nei rzuciło bo:
-muzyka nie zginęła podczas akcji
-akcja nie została stłamszona przez muzykę
Niepodobne wg mnie :D

ocenił(a) film na 8
Geohound

wystarczyło dobrze posłuchać, mi jakoś wcale

bezetkace

Tak mi też wyjątkowo się podobała muzyczka.
Jak ktoś coś znajdzie,niech mówi!

ocenił(a) film na 10
bezetkace

Dokładnie, muzyczka (jak i cały film) po prostu rewelacyjna. Chcę mieć taki dzwonek w telefonie:)))

ocenił(a) film na 8
bezetkace

Muzyczka jak i film bardzo fajny:) Lorenc ogolnie robi bardzo fajne soundtracki, tak jak Machulski komedie a ta najlepsza wsrod nich:)

Pozdro:)

ocenił(a) film na 10
zioleklukas

zgadzam się całkowicie! Soundtrack ma bardzo dobre nasilenie dźwięku, w momentach, powiedzmy bardziej stresowych muzyka potrafi zepsuć całą oprawę wizualną. Tutaj jest zupełnie odwrotnie! Muzyka jest wręcz doskonale wpasowana do filmu i tylko jeszcze bardziej podkręca atmosferę!

m_tech

http://mp3.teledyski.info/index.html?text=makarewiczowie&strona=1&file=global&na me=eplik&dalej=Szukaj
szukajcie w necie Michał Lorenc ,,Makarewiczowie"

relaxpeach

to teraz tylko ostrzyc żabki na płytkę :)
juhu!

ocenił(a) film na 8
relaxpeach

"Makarewiczowie" brzmi nieźle, ale główny motyw jest ściągnięty (a może to tylko inspiracja?) z "Ucznia czarnoksiężnika" Dukasa (posłuchajcie od 2:20): http://tnij.org/fwfz