KICHA! Naprawde sie zawiodłem i nie rozumiem tak wysokich not. słyszałem wiele dobrego o tym filmie. gustuje w dziwnych, innych i niekomercyjnych filmach ale ten film napewno nie jest udany. 3 może 4 smieszne dialogi.. Byłem naprawde pozytywnie nastawiony, starałem sie dojzec w tym filmie czegos wyjątkowego ale jak to bywa z polskimi filmami - zawiodlem sie. Jeszcze chyba upłynie dużooo czasu zanim powstanie polska komedia na skale Dnia Świra, Ciała czy np. Killera. Pozdrawiam. 4/10
może niepotrzebnie dałem u wzmianke o Dniu Świra, Ciele i Killerze. to wkońcu inny gatunek. Kocham Czarne Komedie ale to nie jest dobry film. Czekam na kolejne produkcje tego typu bo chetnie obejżę porządną, polską czarną komedię.
zgadzam się w sumie. nawet starsze filmy Machulskiego, np. przytoczony przez Ciebie Killer były dużo lepsze. Również zawiodłem się na "Kołysance", nie miałem ochoty wyjść, nie czuje, że wywaliłem pieniądze ale spodziewałem się czegoś dużo lepszego, szału ni ma, nie będzie to film z którego tekstami będzie się sypać za 5 czy 10 lat...