Według mnie jest to polska odpowiedz na rodzinę Adamsów.Film fajny z poczuciem mrocznego humoru czyli czarna komedia.Ode mnie 10/10.
To ile dajesz klakierku Rodzinie Adamsów, skoro "Kołysance" podarowałeś 10/10 (czyli "arcydzieło":) ? >>> Może 20/10 ?
Rodzinie Adamsów pierwszej części 10/10,drugiej 8/10,bo była trochę słabsza.Nie rozumiem tego pytania,bo mi się Kołysanka podobała i tak oceniłem i nie będę tutaj się zbytnio wypowiadał,szanuje twoją ocenę więc uszanuj i moją opinię .Lubię tego typu humor i Machulskiego i oby więcej takiich filmów w Polsce powstawało,bo wole takie filmy niż nigdy w życiu itp.
mi film również bardzo sie podobal, lubie takie czarne komedyjki :) nietypowy jak na polskie kinowe realia i mam nadzieję, że nie jest ostatnim z tego rodzaju
genialna czołówka i muzyka! polecam
Uśmiałam się a przecież o to w komedii chodzi :-) Tekst że "po księdzu kupka regularna" zasługuje na 10 :-) Warto obejrzec!
macie drodzy państwo marne poczucie humoru, skoro bawią was takie żałosne teksty. Może 'A żeby (...) antychrystu jeden" też było śmieszne?