6,4 90 tys. ocen
6,4 10 1 89643
6,3 25 krytyków
Kołysanka
powrót do forum filmu Kołysanka

Zupełnie inny

ocenił(a) film na 7

W pozytywnym tego znaczeniu naprawde genialny film,zupelnie inny niz dotychczasowe
polskie filmy, jak na polskie warunki. Bardzo mnie zaskoczyl i bardzo mi sie podobał
polecam!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
jerzunio

To jest tylko jego/jej opinia, więc bądź miły jej nie kwestionować.

ocenił(a) film na 1
xxxAnetkaa99xxx

Chyba nie wiesz co znaczy kwestionować.

retro_m

A ja zgadzam się z opinią. Film bardzo mnie zaciekawił. Niby nieskomplikowana fabuła, ale rzeczywiście wyróżnia się spośród innych polskich produkcji. : )

ocenił(a) film na 8
retro_m

Ja również mile zaskoczona. Przyznaję, że wampiry to aktualnie bardzo oklepany temat, jednak przedstawiony w zabawny, nieco intrygujący sposób. : ]

vanile

Dla mnie też spoko, ucieszyłam się, że coś innego niż durne komedie romantyczne albo polski PRL itp.
Mi się najbardziej podoba piosenka/muzyka (czy jak to nazwać) którą gra rodzinka :D
Nie mogę jej nigdzie znaleźć do ściągnięcia :(

ulesia03

A ja ją ściągnęłam i ustawiłam jako dzwonek w komórce :-) Mam ją na chomiku.

Poza tym... według mnie film świetny. Z takim naszym specyficznym humorem, fajna historia. Mi się bardzo podobał, choć szczerze myślałam, że będzie kiepski, jak większość polskich filmów :-(

ocenił(a) film na 8
retro_m

Zgadzam się,mnie również przypadł do gustu.

ocenił(a) film na 8
raffaelo23

Rzeczywiście film wyróżnia się z wszystkich polskich "hitów". Mnie zaciekawił. Polecam!!! 8/10. Muzyczka super...tum tu tum tu tum tututu tum.

ocenił(a) film na 6
aichasz

Mi też film się podobał. Myślałam, że będzie o wiele wiele gorszy, gdyż słyszałam parę niepochlebnych opinii na jego temat, jednak mi przypadł do gustu. Zwłaszcza postać Księdza, była fantastycznie zagrana.

A muzyka trąciła mi osobiście muzyką z kolekcji hitchcocka ;)