6,4 90 tys. ocen
6,4 10 1 89643
6,3 25 krytyków
Kołysanka
powrót do forum filmu Kołysanka
camon86

bardzo rzadki. jak to się mówi dno i kilka metrów mułu. Czułam zażenowanie gdy to oglądałam. A w ogóle zasnęłam na filmie. Nie polecam.

ocenił(a) film na 1
IWKA_4

to była jakaś masakra. Kolejny polski gniot..

slis

To zmykajcie szybciutko oglądać "sagę" "Zmierzch",bo to chyba w sam raz dla Was

ocenił(a) film na 9
guzi69

WORD! ;D

ocenił(a) film na 1
guzi69

Wow to Ci się udało podmieniłaś/łeś polskie g*wno na amerykańskie i błyszczysz. Wow ale jesteś alternatywna/y lubisz kołysankę a zmierzchu nie. Brawo

jerzunio

O rany...Skąd Wy się bierzecie?Wyraziłem tylko swoje zdanie i już jestem "alternatywny" :)

IWKA_4

arcydzielo to nie bylo... machulski bazowal tu na zagranicznych wzorcach... ale znowu na 1 to nie zasluguje xd NA JAKIES MARNE 5 ludzie pogodzcie sie ze polskim rezyserom brak kreatywnosci caly czas patrza sie na zagranicznych kolegow i wychodzi badziewie xD

ocenił(a) film na 8
camon86

Polecam wizytę u okulisty...
Bądź też innego specjalisty;)
Widzieć gówna gdzie ich nie ma - ciekawy przypadek.

ocenił(a) film na 1
WhiteDemon

kicha ,masakra ,porażka to mało powiedziane

ocenił(a) film na 8
fuxior11

Super film ... Obejrzeliśmy całą rodziną na DVD i jeszcze było nam mało :P Chętnie bym zobaczył co dalej :D

ocenił(a) film na 10
Sieniak7

tez uważam, że film naprawdę mega ^^ chłonęłam go całkowicie ;D i ta muuuzyka.! <3

Sieniak: następna część oo tak.!

ocenił(a) film na 7
fuxior11

O czym tu rozprawiać? Pan fuxior11 ocenia film Zero na 1, Incepcję na 3, a Salt na 8:)

camon86

Super ambitna wypowiedź, wyjątkowo rozwinięta, poetycka wręcz genialna... Nie oglądałam filmu, kiedyś może to zrobię ale nie w tym rzecz... Czasami lepiej jest coś przemilczeć niż napisać tak beznadziejną, absurdalną wręcz wypowiedź na forum publicznym... Nie dało rady innymi słowami wyrazić braku uznania i niechęci do tego filmu? Żenujące...

ocenił(a) film na 3
ilcia_90

Wypowiedz tak samo rozwinięta, poetycka wręcz genialna jak to nedzne filmidlo, ktore ledwo dalo sie ogladac i do tego bardzo adekwatna. Ten film delikatnie mowiac to wlasnie kal, troche mniej delikatnie mowiac to gowno straszne.

ocenił(a) film na 8
camon86

Nie za bardzo rozumiem skąd te wzajemne ataki i polecanie lub nie danego filmu. Mozesz film polecić albo odradzić osobie, której gust filmowy znasz. Jeżeli ktoś film oglądał i uważa go za gniot to nie przekonasz go. zę jest inaczej. Obrażanie się nawzajem i swoich gustów i guścików też niczego konstruktywnego do zabawy nie wnosi. Każdy w filmie szuka czego innego, ja na tym filmie się nie zawiodłem bo jest w nim to co lubię w odpowiednich dawkach - humor czarny, humor absurdalny, humor inteligenty, wciągająca muzyka, adekwatne aktorstwo (do konwencji filmu). Wiem co lubię i przekonywanie mnie na siłę, że jest inaczej niczego nie zmieni, jeżeli ktoś próbowałby mnie odwieźć od "mojej racji", że filmy pt. wanted ścigani, legion czy yyyrek coś tam big brother to gnioty to mu się to nie uda - podobnie w tym wypadku - jeżeli ktoś uważa film za kał to tak musi być, widocznie lubi coś innego.

ocenił(a) film na 9
teenman

Zgadzam się. ;P

ocenił(a) film na 9
camon86

wot intieligientnaja riecenzija..... musi pissowskaja :)

rzadziak.......