niewiem czemu ale plakat przypomina mi rodzinę adamsów hehe:) nie no ale film może być niezły zawsze cos innego od papki romantyczej która nam ciągle serwują pozdrawiam
ja tez takie odnioslem wrazenie, ze plakat podobny do rodziny Adamsow :D moze byc niezla brecha z tego filmu, w walentynki wybieram sie na ten film... zobaczymy jakie wrazenia beda, mam nadzieje ze wyjde z kina w dobrym nastroju jak i moja partnerka, bo niechce zeby wieczor szybko sie skonczyl hehehe:D
A ja myślałam że tylko mi ten plakat przypomina rodzinę Adamsów ale widzę że nie:) Ciekawie co z tego wyjdzie bo w polskim kinie to jakaś nowość, komedia w mrocznym klimacie.Bo ciągle nagrywają właśnie te komedyjki romantyczne.Ile tego można już oglądać...
Moim zdaniem to świadome zagranie ze strony reżysera, pokazał już swoją fascynację Barrym Sonnenfeldem w " Killer-ów 2-óch", scena na lotnisku Kiedy Wąski czekał na Szakala.
Nie tylko fascynację, bo Sonnenfeld wykupił prawa do amerykańskiego remaku Killera. Swoja drogą ciekaw jestem, jak ten film by wtedy wypadł :).
wiesz no to co polskie nasze teksty raczej nie da sie tak smiesznie tego przełożyć na zagraniczne . Amerykanie mają tendencje do przesady pewnie killera grał by ashton kutcher siare mikki rurke :)) a ryske megan fox:D:D:D
No tak czyli Killer nie do oglądnięcia;) ale skoro już wspominasz o tekstach w filmach, podczas oglądania trailera Kołysanki "rzucił mi się w uszy" jeden tekst "Żeby Ci moja krew w gardle stanęła, Ty Antychrystu!":) Heh moim zdaniem świetny:D
Dlaczego nie do oglądnięcia? :P
Z tą krwią też się uśmiałem, ale szczerze mówiąc to najlepsze teksty zwykle wychodzą dopiero po premierze, a nie na trailerach. W myśl zasady, że najlepsze rzeczy wychodzą nam przez przypadek :P
Świetny prezent urodzinowy sprawił mi Pan Machulski, dziękuję :p
Z utęsknieniem czekam do 12-ego i idę na premierę w moim mieście.
Film wygląda obiecująco^^
Ja też sie ciesze z tej produkcji i mam nadzieje że bedzie to kultowa komedia no ale trzeba zobaczyć film żeby można było cos wiecej powiedzieć ja tam wybieram sie też do kina na lekka i śmieszna Kołysanke;)
Eja w takim razie wszystkiego najlepszego;)
Ciekawe ile ludzi w kinie zgromadzi Kołysanka. Ciekawe czy film w ogóle się wybije podczas weekendu walentynkowego, wiadomo wszystkie parki pewnie będą wolały iść na jakąś komedię romantyczną...
a ja byłem na randce w ciemno i na pokazie przed premierowym kołysanki naprawde kołysanka zwala z nóg zarabisty film a randke w ciemno spalić dziewczyna usneła nawet ona tego scierwa nieznoisła a za to kołysanka bylismy zachwyceni:)
Dzięki za życzenia ;)
Kawał dobrej roboty! Komedia jakich mało w Polskiej kinematografii... oby tak dalej :] 8/10
ja niestety widziałem tego czasu już nigdy nie odzyskam .... :( A kołysanka świetna film superoza
Bo to miała być parodia plakatu rodziny Adamsów :) A film moim zdaniem bardzo ciekawy, nie rozumiem tych, którzy się na nim nudzili. Pozdrawiam :)