6,4 90 tys. ocen
6,4 10 1 89645
6,3 25 krytyków
Kołysanka
powrót do forum filmu Kołysanka

kołysanka

ocenił(a) film na 10

niewiem czemu ale plakat przypomina mi rodzinę adamsów hehe:) nie no ale film może być niezły zawsze cos innego od papki romantyczej która nam ciągle serwują pozdrawiam

Lionsgate

ja tez takie odnioslem wrazenie, ze plakat podobny do rodziny Adamsow :D moze byc niezla brecha z tego filmu, w walentynki wybieram sie na ten film... zobaczymy jakie wrazenia beda, mam nadzieje ze wyjde z kina w dobrym nastroju jak i moja partnerka, bo niechce zeby wieczor szybko sie skonczyl hehehe:D

Lionsgate

A ja myślałam że tylko mi ten plakat przypomina rodzinę Adamsów ale widzę że nie:) Ciekawie co z tego wyjdzie bo w polskim kinie to jakaś nowość, komedia w mrocznym klimacie.Bo ciągle nagrywają właśnie te komedyjki romantyczne.Ile tego można już oglądać...

ocenił(a) film na 10
gabi368

no tak zawsze cos innego zapowiada sie arcy ciekawie

Lionsgate

Moim zdaniem to świadome zagranie ze strony reżysera, pokazał już swoją fascynację Barrym Sonnenfeldem w " Killer-ów 2-óch", scena na lotnisku Kiedy Wąski czekał na Szakala.

ocenił(a) film na 8
tomekad1986

Nie tylko fascynację, bo Sonnenfeld wykupił prawa do amerykańskiego remaku Killera. Swoja drogą ciekaw jestem, jak ten film by wtedy wypadł :).

ocenił(a) film na 10
speiderman

wiesz no to co polskie nasze teksty raczej nie da sie tak smiesznie tego przełożyć na zagraniczne . Amerykanie mają tendencje do przesady pewnie killera grał by ashton kutcher siare mikki rurke :)) a ryske megan fox:D:D:D

Lionsgate

No tak czyli Killer nie do oglądnięcia;) ale skoro już wspominasz o tekstach w filmach, podczas oglądania trailera Kołysanki "rzucił mi się w uszy" jeden tekst "Żeby Ci moja krew w gardle stanęła, Ty Antychrystu!":) Heh moim zdaniem świetny:D

ocenił(a) film na 10
jaberwoocky

Dlaczego nie do oglądnięcia? :P

Z tą krwią też się uśmiałem, ale szczerze mówiąc to najlepsze teksty zwykle wychodzą dopiero po premierze, a nie na trailerach. W myśl zasady, że najlepsze rzeczy wychodzą nam przez przypadek :P

m_tech

Świetny prezent urodzinowy sprawił mi Pan Machulski, dziękuję :p
Z utęsknieniem czekam do 12-ego i idę na premierę w moim mieście.
Film wygląda obiecująco^^

Eja

Ja też sie ciesze z tej produkcji i mam nadzieje że bedzie to kultowa komedia no ale trzeba zobaczyć film żeby można było cos wiecej powiedzieć ja tam wybieram sie też do kina na lekka i śmieszna Kołysanke;)

lesnygaj

Eja w takim razie wszystkiego najlepszego;)

Ciekawe ile ludzi w kinie zgromadzi Kołysanka. Ciekawe czy film w ogóle się wybije podczas weekendu walentynkowego, wiadomo wszystkie parki pewnie będą wolały iść na jakąś komedię romantyczną...

ocenił(a) film na 10
jaberwoocky

a ja byłem na randce w ciemno i na pokazie przed premierowym kołysanki naprawde kołysanka zwala z nóg zarabisty film a randke w ciemno spalić dziewczyna usneła nawet ona tego scierwa nieznoisła a za to kołysanka bylismy zachwyceni:)

Lionsgate

Dzięki za życzenia ;)

Kawał dobrej roboty! Komedia jakich mało w Polskiej kinematografii... oby tak dalej :] 8/10

ocenił(a) film na 10
Eja

ja sie również dokładam do spużnionych Życzeń :) kołysanka wymiata

Lionsgate

Spóźnione podziękowania ;] A randki w ciemno niestety nie widziałam ;*(

ocenił(a) film na 10
Eja

ja niestety widziałem tego czasu już nigdy nie odzyskam .... :( A kołysanka świetna film superoza

ocenił(a) film na 10
Lionsgate

Bo to miała być parodia plakatu rodziny Adamsów :) A film moim zdaniem bardzo ciekawy, nie rozumiem tych, którzy się na nim nudzili. Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 10
sorrrow

A czy ktoś się nudził oglądaniem tego filmu? Chyba nie??? ;-)

Lionsgate

Dokładnie, dokładnie! :D

>za krótki<

>za krótki<

ocenił(a) film na 7
Lionsgate

Świetna komedia :) polecam obejrzeć :)