Niestety nigdzie nie jest dostępny. Ma może ktoś go nagrane z telewizji? Leciał kiedyś na Polsacie. Wiem, że był wydany na vhs ale niestety nie udało mi się dotrzeć do kasety.
witam ciebie tak o ten film mi się rozchodzi Szwadrom smierci z michaelem dudikoffem ale wrsja VHS bo lecial też na TVN i TVN 7 ale tyt sila pomsty i lipne tlumaczenie a na VHS byl janusz koziol i super tlumaczyl tam trudno go dostac jak bys mial byl bym wdzięczny
Mam ten film ale tak: jest to tłumaczone jako Siła pomsty ale czyta to Janusz Kozioł. Nie wiem sam czy o to Ci chodzi. W każdym razie osądź sam. Przesyłam Ci link. Sprawdź pocztę.
No nie wiem przed wysłaniem jeszcze przed chwilą sprawdzałem i działa. Co ci tam wyskakuje, co pisze?
już jest wszystko okey wszystko dziala a The Quest to masz orginalnego lektora z VHS ??? i Rambo 2 z Matulem ??
szkoda że nie masz jakiś czesci American ninja ja mam 1 z kanpikiem i 3 z knapikiem bym potrzebowal 2 z VHS i 4 z VHS
Powiem szczerze, że nie wiem czy to była wersja vhs bo jak ją zdobyłem była już zripowana. W każdym razie z Szołajskim.
Wrzuciłem coś zobacz na swojej poczcie. Mam pytanie masz jakiś z tych filmów: 1 Detektyw w raju (Trenchcoat in Paradise) z 1989 z Benedictem
2 Ruckus z 1981 z Benedictem 3 Łowcy rupieci (Scavenger Hunt) z 1979 4 Dzwony piekielne z Norrisem
5 Błękitne tornado z 1991 6 Detektyw z Hollywood (The Hollywood Detective) z 1989 z Savalasem 7 Oszustwo (Fake-Out) z 1982 z Savalasem 8 Prawo Hellingera (Hellinger's Law) z 1981 z Savalasem 9Pancho Villa z 1972 z Savalasem 10 Człowiek który nie chciał umrzeć (The Man Who Wouldn't Die) z 1991 z Moorem 11Starcrash z1978 z hasselhoffem 12 Starke Zeiten z 1988 z Hasselhoffem 13 Czarna magia (Witchery) z 1988 z Hasselhoffem. 14 Tani detektyw z 1978 z Falkiem (The Ceap Detective) Daj znać.
Chociaż z tego jak wyglądał obraz i z rozciągłości raczej to było już dvd ale sprawdzimy. A miałbyś jescze jakieś mniej znane filmy z Rogerem Moorem Tellym Savalasem, Peterem Falkiem, Dirkiem Benedictem,albo film "Dzwony piekielne" z Ch. Norrisem (oczywiście z lektorem?)