PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=129944}

Końcowa rozgrywka

The Final Alliance
1990
5,8 42  oceny
5,8 10 1 42
Końcowa rozgrywka
powrót do forum filmu Końcowa rozgrywka

Niestety nigdzie nie jest dostępny. Ma może ktoś go nagrane z telewizji? Leciał kiedyś na Polsacie. Wiem, że był wydany na vhs ale niestety nie udało mi się dotrzeć do kasety.

dudek1520

http://catshare.net/MKiFQvCuzs9AwUYJ/Terror at London Bridge.avi

tiger29

witam ciebie tak o ten film mi się rozchodzi Szwadrom smierci z michaelem dudikoffem ale wrsja VHS bo lecial też na TVN i TVN 7 ale tyt sila pomsty i lipne tlumaczenie a na VHS byl janusz koziol i super tlumaczyl tam trudno go dostac jak bys mial byl bym wdzięczny

tiger29

Mam ten film ale tak: jest to tłumaczone jako Siła pomsty ale czyta to Janusz Kozioł. Nie wiem sam czy o to Ci chodzi. W każdym razie osądź sam. Przesyłam Ci link. Sprawdź pocztę.

dudek1520

link nie dziala

tiger29

do robina tez link nie dziala

tiger29

jest okey coś dziala :)

tiger29

No nie wiem przed wysłaniem jeszcze przed chwilą sprawdzałem i działa. Co ci tam wyskakuje, co pisze?

dudek1520

już jest wszystko okey wszystko dziala a The Quest to masz orginalnego lektora z VHS ??? i Rambo 2 z Matulem ??

tiger29

szkoda że nie masz jakiś czesci American ninja ja mam 1 z kanpikiem i 3 z knapikiem bym potrzebowal 2 z VHS i 4 z VHS

tiger29

No niestety American ninja nie mam z vhs a z Matulem już nie pamiętam chyba mam 3

dudek1520

a the Quest masz VHS wersja ???

tiger29

Powiem szczerze, że nie wiem czy to była wersja vhs bo jak ją zdobyłem była już zripowana. W każdym razie z Szołajskim.

dudek1520

to weź wrzuć sprawdzę

tiger29

Dobrze poszukam i wrzucę ale chyba dopiero w sobotę. Jak będę miał to naturalnie dam Ci znać.

dudek1520

nie ma problemu zadnego

tiger29

Wrzuciłem coś zobacz na swojej poczcie. Mam pytanie masz jakiś z tych filmów: 1 Detektyw w raju (Trenchcoat in Paradise) z 1989 z Benedictem
2 Ruckus z 1981 z Benedictem 3 Łowcy rupieci (Scavenger Hunt) z 1979 4 Dzwony piekielne z Norrisem
5 Błękitne tornado z 1991 6 Detektyw z Hollywood (The Hollywood Detective) z 1989 z Savalasem 7 Oszustwo (Fake-Out) z 1982 z Savalasem 8 Prawo Hellingera (Hellinger's Law) z 1981 z Savalasem 9Pancho Villa z 1972 z Savalasem 10 Człowiek który nie chciał umrzeć (The Man Who Wouldn't Die) z 1991 z Moorem 11Starcrash z1978 z hasselhoffem 12 Starke Zeiten z 1988 z Hasselhoffem 13 Czarna magia (Witchery) z 1988 z Hasselhoffem. 14 Tani detektyw z 1978 z Falkiem (The Ceap Detective) Daj znać.

dudek1520

Chociaż z tego jak wyglądał obraz i z rozciągłości raczej to było już dvd ale sprawdzimy. A miałbyś jescze jakieś mniej znane filmy z Rogerem Moorem Tellym Savalasem, Peterem Falkiem, Dirkiem Benedictem,albo film "Dzwony piekielne" z Ch. Norrisem (oczywiście z lektorem?)

dudek1520

z tymi aktorami nic nie mam żadnych filmow

tiger29

Wysłałem Ci coś na pocztę. Jakbyś coś miał z tych wymienionych rzeczy to daj znać.