Niestety nigdzie nie jest dostępny. Ma może ktoś go nagrane z telewizji? Leciał kiedyś na Polsacie. Wiem, że był wydany na vhs ale niestety nie udało mi się dotrzeć do kasety.
Witam. Właśnie nie dawno udało mi się zdobyć ten film. Jeśli chodzi o moje zbiory to zależy od gustu. Z Hasselhoffem mam takie filmy jak Dziedzictwo, Pierścień muszkieterów, Łowcy skarbów, Płomienie i deszcz, Diamentowa afera. Mam też Upiór z mostu londyńskiego ale niestety bez lektora. Jak byś miał z lektorem byłbym zainteresowany. Szukam też Starcrash Czarna magia, Dancing ninja. Ogólnie interesują mnie filmy z Hasselhoffem, Moorem, Savalasem, Benedictem, Falkiem. Jak byś miał filmy z tymi aktorami ale nie takie oczywiste jak np Bondy byłbym zainteresowany. Daj znać. Przy okazji Końcową rozgrywkę masz vhs z Szołajskim? Masz jeszcze jakieś mało znane filmy co były puszczane w latach 90 głównie na Polsacie i wydawane na vhs?
Pozdrawiam
ja szukam takich filmow jak conan barbarzynca,conan niszczyciel,czerwona sonja,cobra ze stallone od ITI z logo szwadrom smierci z dudikoffem american ninja,rambo 2 zkoziolem oraz lwie serce z koziolem mam knapikiem i gajewskim gudowskim
Masz może takie filmy jak Detektyw w raju z Benedictem, Strzał w dziesiątkę z Moorem, Człowiek który nie chciał umrzeć z Moorem, Detektyw z Holywood z Savalasem, Oszustwo z Savalasem, Prawo Hellingera z Savalasem, Ruckus z Benedictem, Błękitne tornado z Benedictem, Złoto z Moorem najlepiej z lektorem?
Ten film Terror na london bridge masz z lektorem ? bo jak tak byłbym zainteresowany bo ja mam tylko bez lektora i bez napisów
To daj znać jak, w jaki sposób, bo z chęcią bym sobie go obejrzał. A co do filmów moich to te co wcześniej Ci pisałem i np Quest z Szołajskim, Ślepa furia z Szołajskim, Uniwersalny żołnierz z Szołajskim, Akcja na Morzu Północnym z Moorem, Rambo 2 i 3 z lektorem Szołajskim i Matulem, Śniadanie do łóżka z Moorem.
a te filmy Connany co szukasz to z jakimś konkretnym lektorem mają być czy jak?
conan barbarzynca to jest z szczotkowski a niszczyciel z knapikiem jak bys mial moze z dudikoffem to by bylo cos pieknego
a mam pytanie nie nagrywałeś może takiego serialu z TV kiedyś jak leciał ??? https://www.youtube.com/watch?v=NQrW28dYquU
Jeśli chodzi o seriale to mam Alfa Herkulesa Gliniarza i prokuratora. Wiem o jaki chodzi serial o Robinie. Myślę, że parę odcinków udałoby mi się dla Ciebie poszukać. Proponuję ustalić jakiś sposób, żebyśmy mogli to sobie udostępnić. Każdy napisze potem co potrzebuje i jeśli drugi będzie to miał to będzie to przesyłał. Możesz gdzieś wrzucić ten film Terror na London Bridge. Daj znać i zaczniemy współpracę.
nie ma problemu ja jutro przed nocką zriipuje to i będzie na zippyshere wtedy sobie pobierzesz a co potrzebuję to juz napisalem
conan barbarzynca,conan niszczyciel,czerwona sonja,cobra ze stallone od ITI z logo szwadrom smierci z dudikoffem american ninja,rambo 2 zkoziolem oraz lwie serce z koziolem
a nie korzystasz może z dark wareza albo słynnego ch....a.. Bo powiem szczerze, ze z tego zippyshera to nie znam nigdy z niego nie korzystałem
przeszukalem wszystkie plyty i znalazlem terror na londyńskim moście myslalem że gdzieś zapodzialem powiem tobie że ten zippyshere to jest prosty jak juz zapodam linki to tylko klikasz i po prawej stronie będzie download now klikasz i pobierasz
Dobrze to jak wrzucisz najwyżej daj mi znać i jakieś namiary. a przy okazji tam trzeba się zarejestrować i do pobierania i do wysyłania? i czy do wysyłania jest potrzebny jakiś dodatkowy program do tej strony czy nie.
Mściciel z Honkongu, Osadzony, Terminator, Krwawy trop, Octagon, Penelope, Operacja Kondor, Obudzony duch, Ostatni smok, Mord w San Francisco, Faceci z miotłami, Lawina, Nick Fury, Rekiny podziemia, Tata duch, Wirus, Anioł zemsty. Takie mniej więcej tytuły.
Lawinę mam czekam tylko na ten film terror na londyńskim moście. Jak już coś wrzucisz to prześlij mi link, bo z chęcią bym sobie ten film już obejrzał.Co do tych odcinków to kilka znalazłem i już nie długo wrzucę i Ci dokładnie napiszę. Muszę jeszcze sprawdzić jak długo to się wrzuca. Myślę że za kilka dni coś już będzie i od razu Ci dam znać. Także ja również czekam i pozdrawiam.
a kiedy coś wstawisz np Robina o z chęcia bym zobaczyl the Quest od ciebie a Rambo 2 i3 masz tez z Matulem ??? jak tak to tez bym poprosil
mam jeszcze pytanie jakiego użyć programu żeby to wypakować, bo myślałem że będzie to w rarach (Winrar)?
Dobrze jeszcze muszę to sprawdzić jutro bo coś mi komputer nie wszystkie ikonki od kilku dni pokazuje. Tego Robina Ci przesłałem. Tam musisz troszkę odczekać między kolejnymi plikami zdaje się.
Mam problem z tymi plikami. Nie mogę ich wypakować. Pytałem się innych osób i mówią że Winrar tych plików nie wypakuje. Nie wiem już jak to rozpakować. Mógłbyś jakoś w rarach to zripować tak żeby winrarem można było to wypakować? Daj znać .
No nie wiem jakiś dysk internetowy czy coś w tym rodzaju. Może coś Ci się uda znaleźć. Ja popróbuję jakoś to inaczej odkodować, ale nie wiem czy się uda.