wolny sobotni wieczór. Nie miałam akurat się z kim napić, więc Mavis i bourbon i vodka towarzyli mi
i czułam się świetnie. Jak dla mnie film bardzo dobry. Śmiało mogę utożsamić się z gł bohaterką,
nie mam co prawda aż 37 lat, ale już mam takie problemy jak ona (poza rozwodem to samo) i
najlepiej zapić wszystko alkoholem, dopiero teraz wiem, że to depresja :D
Szkoda, ale żebyś wiedziała dlaczego pytałem; chętnie bym się z tobą umówił, co w tej sytuacji jest niemożliwe
Charlize nieszczególnie atrakcyjna?? :) Chyba żartujesz... wg mnie najpiękniejsza! Zawsze tak uważałam.. w filmie 'Adwokat Diabła' nie mogłam się na nią napatrzeć :) Po prostu zjawiskowa! Do tego świetna aktorka. Przepraszam, ale nie mogłam obok tego komentarza przejść obojętnie :)
No skoro utożsamiasz się z kimś tak płytkim, żałosnym i pustym, to gratuluję... Ta laska to jedna z najbardziej obrzydliwych postaci, jakie widziałem w kinie.
Ojeju
Weź przestań, zgorzkniałość niszczy ludzi
Więcej uśmiechu proponuje a nie nienawiści i hejtu :)
Też mi się ten film podobał i mimo że główna bohaterka jest kobietą rozumiałem ja w 100%
Świetny komentarz. Też uwielbiam ten film. PS. Super fotka przy Twoim nicku - prawdziwa?
alkohol to nie sposób na zabicie smutków,trzeba wygadać się zaufanej osobie lub specjaliście i nie bać się prosić o pomoc a która kobieta bierze się za żonatego z dzieckiem,jaką trzeba być histeryczką i desperatką?:O
Tacy ludzie nie mają często zaufanych osób, ma ona cechy narcystyczne i jeżeli nie ma przyjaciółki takiej od czasów liceum (a nie miała) to ciężko jej zawiązać silną relacje, bo będzie odpychać od siebie ludzi. Tym bardziej, że przeprowadziła się do innego miasta a jako pisarka raczej siedzi w domu pisząc. A ze specjalistą? Narcyz nigdy nie przyzna się, że ma problem,to inni są problemem.