PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593984}
5,9 26 tys. ocen
5,9 10 1 26210
7,1 34 krytyków
Kobieta na skraju dojrzałości
powrót do forum filmu Kobieta na skraju dojrzałości

wolny sobotni wieczór. Nie miałam akurat się z kim napić, więc Mavis i bourbon i vodka towarzyli mi
i czułam się świetnie. Jak dla mnie film bardzo dobry. Śmiało mogę utożsamić się z gł bohaterką,
nie mam co prawda aż 37 lat, ale już mam takie problemy jak ona (poza rozwodem to samo) i
najlepiej zapić wszystko alkoholem, dopiero teraz wiem, że to depresja :D

ocenił(a) film na 7
TikiBar

idealny komentarz :D

ocenił(a) film na 7
TikiBar

Mieszkasz w Warszawie?

lebland

nie :) Śląsk

ocenił(a) film na 7
TikiBar

Szkoda, ale żebyś wiedziała dlaczego pytałem; chętnie bym się z tobą umówił, co w tej sytuacji jest niemożliwe

ocenił(a) film na 7
TikiBar

pytanie czy jesteś chociaż w połowie tak atrakcyjna jak Mavis...

baron666

Nie śmiałabym nigdy przyrównywać się do Charlize ;)

ocenił(a) film na 7
TikiBar

a czemu nie, to raczej moja sugestia była głupia

ocenił(a) film na 7
TikiBar

Moim zdaniem Tharlize nie jest szczególnie atrakcyjna

ocenił(a) film na 8
lebland

bez żartów.

ocenił(a) film na 6
MichaelTerran

Dokładnie!

ocenił(a) film na 6
lebland

Charlize nieszczególnie atrakcyjna?? :) Chyba żartujesz... wg mnie najpiękniejsza! Zawsze tak uważałam.. w filmie 'Adwokat Diabła' nie mogłam się na nią napatrzeć :) Po prostu zjawiskowa! Do tego świetna aktorka. Przepraszam, ale nie mogłam obok tego komentarza przejść obojętnie :)

TikiBar

Hahah, ja też się z tobą umówię !
Na girly talk i filmy :)

luza

Spoko wpadajcie wszyscy! :D
U mnie w mieście monopolowe całodobowe !
(:

ocenił(a) film na 8
TikiBar

Zgadzam się mimo, że nie mam meza i nie mialam jestem przed 30.

ocenił(a) film na 8
TikiBar

No skoro utożsamiasz się z kimś tak płytkim, żałosnym i pustym, to gratuluję... Ta laska to jedna z najbardziej obrzydliwych postaci, jakie widziałem w kinie.

yossarian84

Ojeju
Weź przestań, zgorzkniałość niszczy ludzi
Więcej uśmiechu proponuje a nie nienawiści i hejtu :)

ocenił(a) film na 8
TikiBar

Też mi się ten film podobał i mimo że główna bohaterka jest kobietą rozumiałem ja w 100%

ocenił(a) film na 8
TikiBar

Świetny komentarz. Też uwielbiam ten film. PS. Super fotka przy Twoim nicku - prawdziwa?

TikiBar

alkohol to nie sposób na zabicie smutków,trzeba wygadać się zaufanej osobie lub specjaliście i nie bać się prosić o pomoc a która kobieta bierze się za żonatego z dzieckiem,jaką trzeba być histeryczką i desperatką?:O

Weronka90

Tacy ludzie nie mają często zaufanych osób, ma ona cechy narcystyczne i jeżeli nie ma przyjaciółki takiej od czasów liceum (a nie miała) to ciężko jej zawiązać silną relacje, bo będzie odpychać od siebie ludzi. Tym bardziej, że przeprowadziła się do innego miasta a jako pisarka raczej siedzi w domu pisząc. A ze specjalistą? Narcyz nigdy nie przyzna się, że ma problem,to inni są problemem.

Ladymakbet07

Takiej osobie trzecia pomoc a nie ma kto i jak