PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=570991}

Kobieta w czerni

The Woman in Black
2012
6,3 100 tys. ocen
6,3 10 1 99600
5,7 30 krytyków
Kobieta w czerni
powrót do forum filmu Kobieta w czerni

byłem wczoraj w kinie bo myślałem, że będzie fajny horror, ale film jest bardziej dramatem.
Nudził mnie, wątek bardzo długo się rozkręcał.... bardzo fajne zakończenie, jak również
wykorzystany motyw pływów morskich. Ogólna moja ocena to 5/10 (średni).
P.S. Bardzo ładna scenografia jak i kostiumografia. Detale i jeszcze raz detale. :-)

misiek8881

Ciekawe e jakim kinie jak premiera w marcu?

waldinho06

przeciez on moze mieszkac za granica -.-

ocenił(a) film na 9
mayteen

Film jest niesamowity. Trzyma w napieciu w kazdej sekundzie. Ja wbilam sie w krzeslo i nie moglam sie wychyliic nawet kawaleczek. Horror? o tak! Zazwyczaj nie lubie zakonczen tego typu filmow, ale musze przyznac ze tym razem autorzy spisali sie wysmienicie. Mieszkam w USA, tutaj juz film jest w kinach. Polecam!

ocenił(a) film na 5
waldinho06

hej Waldinho06, gdyby tak wejść na mój profil to można zobaczyć że mieszkam w chicago. Co do kina to było Muvico w Rosemont.

misiek8881

Przyznaję się mój błąd:) A jak rola Daniela ponoć nie taki zły z niego aktor...

ocenił(a) film na 5
waldinho06

rola Daniela ograniczyła się tylko do jednej miny...niestety aktor z niego marny

użytkownik usunięty
Velvet_Crotch

tutaj Anglia - jak dla mnie film jest wart obejrzenia ... Jest klimat, i naprawdę parę razy wgniotło mnie w fotel ... No i zakończenie jak dla mnie rewelacyjne ...

ocenił(a) film na 5

film nie aż taki zły...rzekłbym, że trochę za krótki (albo mi tak strasznie szybko czas zleciał), mogli trochę bardziej rozwinąć tą historię dla mnie. Klimat, kostiumy rewelacja. Jedynie Daniel słaby punkt filmu...