Ciekawy film, inaczej zrobiony niż masówka horrorów które teraz powstają. fajnie się ogląda, ciekawie się rozwija, ma swój styl. Zdecydowanie warty polecenia. Dobrze dobrana muzyka.
Racja, miła odmiana od dominującej w gatunku sztampy. Sympatyczny i klimatyczny staromodny horror z naciskiem na postacie. Nienajgorszy Daniel Radcliffe. Straszy bardziej atmosferą i dźwiękiem niż poszczególnymi scenami.
Dokładnie, dla mnie film był przyjemny ale moja młoda tuliła się na każdy dźwięk, lub jak zobaczyła babę gdzieś z boku. Co jest ciekawe bo zanim ja zajarzyłem, że coś tam się ruszało ona już mi ściskała ramie, że czułem brak dopływu krwi ;-)
Racja, nie muszą latać flaki, żeby był dobry horror z klimatem :) Tez daje 7/10.
Wszyscy twórcy nastawili się teraz na flaki a tutaj okazuje się, że można zrobić dobry horror bez tego. Chociaż tez lubię pooglądać horror z flakami ale niech to nie będzie monotonny psychol. Coś oryginalniejszego by się przydało.
Chcesz coś innego? Obejrzyj American Psycho z Christianem Bale'em - mocno zwariowana historia o seryjnym zabójcy generacji yuppie.
Świetny, atmosferyczny horror. Kilka scen spowodowało, że mi serce do gardła podskoczyło. W starym, dobrym stylu i trochę oklepanymi motywami, ale straszy skutecznie. Podobał mi się Harry Potter w nowym wcieleniu. widać, że chłopak ma przyszłość przed sobą.
Sceny i do tego przyprawione wspaniałym dźwiękiem brrrrr parę razy sobie nieźle podskoczyłam a serca szukałam u kardiologa
Ciekawie zrobiony film w którym można się przestraszyć. Nie jest to typowy horror jak robione teraz masówki w których najważniejsze jest żeby zaszokować ogromną ilością krwi i flaków. Zresztą mam wrażenie, że obecnie horrory mają obrzydzić a nie przestraszyć.