PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=570991}

Kobieta w czerni

The Woman in Black
2012
6,3 100 tys. ocen
6,3 10 1 99600
5,7 30 krytyków
Kobieta w czerni
powrót do forum filmu Kobieta w czerni

Według mnie film bardzo klimatyczny były momenty że na prawdę dało się przestraszyć oczywiście ja ten film oglądałem sam w pokoju w nocy przy zgaszonym świetle wtedy dopiero da się poczuć strach
Umiejscowienie filmu wysmienite wioska gdzieś na odludziu z toczącym się dramatem rodziców sama Willa czy pałac czy wielki dom jak kto woli świetnie umiejscowiony na wyspie do której prowadzi tylko jedna droga nie dość tego co jakiś czas zalew ją przypływ świetny pomysł klimat był dobry a wręcz wciągający muzyka też , na początku troszkę było mi się trudno przyzwyczaić do postaci głównego bohatera pewnie sami wiecie dlaczego :) ale po parunastu minutach przestało mi przesadzać gra aktorka na poziomie bym napisał średnim mógł by dać trochę więcej dramatyzmu zakończenie ciekawe chociaż spodziewałem się innego, postać ducha ciekawie nakręcona nie było jej za dużo i za mało tak w sam raz, chociaż jestem ciekawy co się stało z psem od razu go wcięło :P Sam Film
polecam fanom gatunku na pewno się spodoba .Ocena moja może troszkę dla niektórych wysoka ale według mnie należy się taka 8/10 za sam pomysł i klimat i scenerię rzadko kręcą teraz takie klimatyczne filmy Teraz się liczy tylko krew flaki i 100 kg efektów specjalnych na jedną klatkę .Gorąco Polecam !!!