Ocena wyjściowa to 5 .
+1 za XIX-wieczny klimat
-1 za to,że Harry Potter grał ojca (wtf?)
+ za niektóre momenty przyprawiły o migotanie przedsionków
- bo skrzecząca kobieta nie sprawi,że nudny gniot stanie się filmem grozy
+ za świetny pomysł
- za realizację tego pomysłu
-za wkur*iające szczeczkanie psa
Czyli twoim zdaniem DR już do końca życia ma grać tylko i wyłącznie harrego? Obudź się człowieku, to jest aktor jak każdy inny...
Dopóki będą w ten sposób reklamować filmy z nim ("gwiazda Harry'ego Pottera - Daniel Radcliffe") to zawsze będzie szufladkowany jako HP właśnie.
Popieram xXHomeRXx. Włąśnie dzięki takim ludziom wiele aktorów odrzuca tak dobre role jak w "Harrym...", żeby nie być źle kojarzonym!!! Koleś więcej tolerancji, na jego miejscu także nie chciałbyś być tak kojarzonym.
Zgadzam się, bardzo dobry film i fabuła, a co poniektóre sceny wbiły mnie w fotel ze strachu...
Sam sobie przeczysz. Napisałeś, że niektóre momenty przyprawiły cie o "migotanie przedsionków", aby zaraz napisać, że to nie jest film grozy.
W dodatku kiepsko u ciebie z liczeniem. Zgodnie z twoim podsumowaniem powinieneś dać ocenę 4, a dałeś 3.
Ja dałam 5 , bo oglądając ten film na początku bardzo mi się spodobał , ale im dalej tym gorzej . Szczególnie to jak wyciągali to dziecko z bagna , nie pamiętam po ilu latach , ale kilku(nastu) na pewno. Szybko je znalazł , leżało w tym samym miejscu co postawili krzyż , no i z głównego bohatera niezły nurek bagienny.
Po tej scenie jakoś mi zbrzydł . No , ale przyznam , że był momentami straszny , dlatego daje 5 za pomysł i klika razy się przestraszyłam. Muszę jeszcze dodać , że był ogromnie przewidywalny , jak dla mnie. Domyślałam się , że będą razem na koniec ;)
czas i miejsce obsadzenia tego filmu duzo pomoglo Dobry scenariusz ale jednak czegos brakowalo Film na jeden raz
@pinkhood To chyba najśmieszniejsza wypowiedź na filmwebie jaką ostatnio przeczytałem. Nie oglądałem filmu, ale dzięki za tak szczere stwierdzenia jak :"Harry Potter grał ojca (wtf?)" i "wkur*iające szczeczkanie psa":) Pewnie się skuszę.
- za słaba grę głównego bohatera
- za słabą ilość mocnych i strasznych momentów
- za ciągłe łażenie i łażenie głównego bohatera jak bym sobie chciała chodziarstwo pooglądać to włączyła bym sobie filmiki na youtube z Korzeniowskim
- za słabe i powolne ujęcia
ogromny - po prostu za nudziarstwo tego filmu, to nie jest horror czy dramat to jakis nopwy twór horroro-komedia
tyle w temacie.
to była ironia z mojej strony, chyba nie sądziłeś że obok w nawiasie to napiszę, pewnych rzeczy można się domyślić z samego kontekstu komenatarza :)
Piwo mnie zamuliło :( chociaż przywykłem na fw, że ironia podkreślana jest odpowiednią buźką.
pzdr.
pisząc pierwszy komentarz wybacz ale nie skupiałam się na dodawniu buziek tylko na innym aspekcie wypowiedzi
wybaczam, piwo może kazdego przymulic odrobinę, tylko nie przeholuj ! ;P
Po dość długiej nieobecności znowu zjawiłam się by Was powku"wiać :D ...... Radcliffowi ledwo co wyrósł dziewiczy wąsik a gra czyjegoś ojca ? No proszę ! Voldemort mógł go zabić w ostatniej części i problem byłby z głowy! A ten dodatkowy minus to tak od serca :* Nadal po nocach słyszę to irytujące szczekanie psa. Dobrze,że fabuła tego gniota nie utkwiła mi w pamięci. Gniot pozostanie gniotem, a dobre filmy pamięta się na całe życia. Ave