Kocham kino i filmy, nawet bardzo słabe udaje się obejrzeć do końca. Niestety na tym nie
wytrzymałem i w połowie musiałem wyłączyć. Tandeta jakich mało. Historia nudnawa. Przez
3/4 filmu główny bohater biega po domu szukając duchów i nie może ich znaleźć. Cały czas
mu znikają. :/:/:/ 0_o
oceniłem na 4 bo scenografia mi się podobała, a 3/4 bo przewinąłem film żeby sprawdzić czy coś się w nim zmieni, ale niestety ciągle było to samo.
Tak kochasz kino a nielegalnie ściągasz filmy i oglądasz w domu:D
Dodatkowo jeśli obejrzałeś tylko pół filmu to skąd wiesz że główny bohater przez 3/4 filmu szukał duchów?!
Moim daniem już dawno nie było jakiegoś nowego, dobrego horroru ale ten ma przynajmniej inną fabułę niż reszta papki serwowanej nam w dużych ilościach czyli: dużo krwi i coraz bardziej brutalne morderstwa które mają nam obrzydzić jedzenie przez kilka godzin.
fabuła? to ten film jakąś miał? Duch kobiety pojawiał się i znikał co powodowało, że umierały dzieci. Faktycznie ciekawe :D:D:D
no wiesz fabuła bardziej skomplikowana niż w większości amerykańskich pseudo horrorach typu "Piła" czy "Oszukać przeznaczenie".
Spojrzałem na Twój profil: obejrzyj film Equilibrium - wiesz gdzie znaleźć:D
Polecam bardzo ten film, według mnie jest świetny.
Dziś chętnie go obejrzę ponownie, na TVN chwilkę po północy :)
a skąd wiesz, kiedy coś jest warte? najpierw oglądasz na kompie, a później do kina jak się spodoba?:D
polecam Naznaczonego i to właśnie ten film uważam za najlepszy w ostatnich latach, typowe straszenie muzyką jak u Hitchcock. Po za tym fabuła dopracowana gra aktorska poprawna, i trzymające w napięciu ujęcia. Pozdrawiam.
Oglądałem parę tygodni temu i podzielam Twoją opinię. Jak na słabe w dzisiejszych czasach horrory wypada całkiem dobrze.
Jesteście za głupi na taki film typu horror psychologiczny, wracajcie lepiej do oglądania Naznaczonego filmu bez żadnego przemyślenia i głupowatych scen, latających duszków i diabełków grających na organkach.
A jaki według Ciebie kolego to dobry horror? Może widziałeś jakiś ostatnio? Chciałbym wiedzieć skąd taki, a nie inny osąd? Chętnie podejmę temat.
Hmm...
4/10 za połowę filmu. Co daje nam bardzo ładną średnią 8/10 za całość filmu. Czyli ocena troszkę zawyżona, ale niechaj będzie.
Chcę przez to powiedzieć, że wyłączanie filmu w połowie jest bez sensu. Przemęcz się facet ;) przecież z kolejki górskiej nie wychodzi się w połowie drogi, prawda? 4/10 to troszkę za mało. Zwłaszcza, że sceneria i klimat były naprawdę przekonujące.
Masz rację, a dodatkowo film nabiera w pewnym momencie tempa. Mnie się głównie podobało zakończenie, było jakieś takie inne, niestandardowe.
Jak mogłeś ocenić ten film na 4/10 jak go w ogóle nie oglądałeś, napisałeś ze przewijałeś to nie jest oglądanie jak byś chciał wiedzieć, założę się że nawet nie przewijałeś tylko obejrzałeś 30 minut i wyłączyłeś a potem się wypowiadasz że nic się ciekawego nie działo. Film zasługuje większą ocenę, teraz marnie wychodzą horrory a ten moim zdaniem wyszedł bardzo dobrze.
Świetnie wypadła scenografia, świetnie ujęty scenariusz przypadające na tamte lata w których dzieje się akcja. Ale przyznaje tak jak ktoś już wyżej lub w innym temacie wymienił, główny aktor biega, szuka i znowu biega. Nic się nie dzieje. Jak zostało zbudowane napięcie to okazało się że zaraz jest koniec sceny i zaczyna się następna. Rozumiem że Ci się podobał i szanuje Twoje zdanie, ale uważam że ten film wypad naprawdę tragicznie i muszę podkreślić że spodziewałem się czegoś lepszego i na pewno dało się z robić z tego coś na miarę "Inni". Pozdrawiam. I czekamy na Oscary :)