PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=570991}

Kobieta w czerni

The Woman in Black
2012
6,3 100 tys. ocen
6,3 10 1 99600
5,7 30 krytyków
Kobieta w czerni
powrót do forum filmu Kobieta w czerni

To jest Radcliffe????

użytkownik usunięty

Wow! W życiu bym nie powiedziała! Wygląda 10 razy lepiej niż jako Potter. Tak doroślej.

Przystojniej, prawda? :)

No rzeczywiście jakoś inaczej...

Nareszcie wygląda jak mężczyzna! :)

ZAJEBISCIE! ze nie wyglada jak Harry, NARESZCIE OJAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

Mimo to, ciągle mam uczucie, że wyciągnie różdżkę i krzyknie 'Expelliarmus!' :PP

karola__14_

po tylu częściach Harrego Pottera chyba wszystkim zostanie takie uczucie xD

ocenił(a) film na 3

Popieram! Jak zobaczyłam go w zwiastunie zostałam się ze szczęką na podłodze z wrażenia. Jako Harry Potter był po prostu aseksualny, a tutaj wygląda... świetnie!

dokladnie to samo pomyslalam jak przypadkiem natrafilam na stilla z filmu z danielem :D kurde, ciacho z niego :P

ocenił(a) film na 6

No K*&#$. Ludzie się starzeją przecież. Potem jeszcze charakteryzacja i gotowe.

ocenił(a) film na 7
Designer87

wcale nie był aseksualny jako potter! ja protestuję :D

ocenił(a) film na 6
AliceChristo

to skomentuj wypowiedź właściwej osoby

ocenił(a) film na 7
Designer87

uh sorry nie zwróciłam uwagi :/

ocenił(a) film na 3
AliceChristo

Każdy odbiera inaczej i dla każdego był inny ;]. Przykładowo, dla mnie męski był Ralph Finnes (wyłączając "Insygnia Śmierci II", patrząc na tamtejszego Voldemorta chciało mi się wyć z rozpaczy) i Gary Oldman (scena, w której Syriusz stoi w drzwiach, z "Zakonu Feniksa", mrrr!), dla innego Radcliffe. Co kto lubi ;].

m90

O tak w popieram przede wszystkim w kwestii Gary'ego Oldman'a!! 100% męskości, nie potrzeba "słodkich oczków" żeby zachwycić <3 Ralph Finnes nie podoba mi się oczywiście w roli Voldemorta, ale w innych produkcjach jak np. filmie "wierny ogrodnik" jest bardzo pociągający ;)

wygląda jak Hugh Jackman w "Prestiżu"

ocenił(a) film na 8

On zawsze dobrze wyglądał, gdy tylko zdjął okulary:)
Jak się trafi jakieś dobre zdjęcie z premiery któregoś filmu, lub bardziej prywatne...