PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=570991}

Kobieta w czerni

The Woman in Black
2012
6,3 100 tys. ocen
6,3 10 1 99600
5,7 30 krytyków
Kobieta w czerni
powrót do forum filmu Kobieta w czerni

ja osobiscie lubie horrory z takim XIX wiecznym klimacie .fajnie sie oglada ,harry poter gra dobrze nie utozsamialem go z harrym.napewno warto uwagi,chociaz jest pare niescislosci w tym filmie ale da sie przezyc.moja ocen a7/10.pozdr

ocenił(a) film na 8
esteban_martinez

Mnie film zachwycił klimatem i obrazem. Uważam, że jest bardzo dobry! Horrorów nie znoszę, a ten film obejrzałam bez jednego skrzywienia z powodu niesmaku, czy czegoś takiego.

ocenił(a) film na 7
Snezana

ja tez wole ogladac horrory takie z klimatem niz masakry.madre horrory tzn.bez jadki sa naprawde ok.polecam ,,oni,, ,,czerwona roza,,moge wiecej polecic godnych uwagi horrorow jezeli chcesz .pozdr.

ocenił(a) film na 7
esteban_martinez

A znasz jakieś inne, żeby był wątek z duchami?

ocenił(a) film na 7
umberella

bardzo dobry film to ,,Paranormal Activity,, oczywiscie pierwsza czesc ,chociaz dwie kolejne tez warto zobaczyc .pomysle i jeszcze cos napisze.pozdr.

ocenił(a) film na 7
esteban_martinez

Paranormal widziałam i nadal boje się obejrzeć drugą cześć. Słyszałam już że kolejne są gorsze, ale jeszcze zbieram się do nich:) Chodzi mi o filmy w takim klimacie jak ten, XIX-XX wiek

ocenił(a) film na 7
umberella

super film w takim klimacie to ,, inni ,, z N.Kidman, ,, Z dziennika Ellen Rimbauer: Czerwona Róża ,, jak cos wymysle to napisze jeszcze,trudno teraz tak sobie przypomniec . a ta kobiete w czerni ogladalas? wart.

ocenił(a) film na 7
esteban_martinez

Oglądałam wszystko co wymieniłeś, "Inni" byli naprawdę zdumiewający i straszni