ja osobiscie lubie horrory z takim XIX wiecznym klimacie .fajnie sie oglada ,harry poter gra dobrze nie utozsamialem go z harrym.napewno warto uwagi,chociaz jest pare niescislosci w tym filmie ale da sie przezyc.moja ocen a7/10.pozdr
Mnie film zachwycił klimatem i obrazem. Uważam, że jest bardzo dobry! Horrorów nie znoszę, a ten film obejrzałam bez jednego skrzywienia z powodu niesmaku, czy czegoś takiego.
ja tez wole ogladac horrory takie z klimatem niz masakry.madre horrory tzn.bez jadki sa naprawde ok.polecam ,,oni,, ,,czerwona roza,,moge wiecej polecic godnych uwagi horrorow jezeli chcesz .pozdr.
bardzo dobry film to ,,Paranormal Activity,, oczywiscie pierwsza czesc ,chociaz dwie kolejne tez warto zobaczyc .pomysle i jeszcze cos napisze.pozdr.
Paranormal widziałam i nadal boje się obejrzeć drugą cześć. Słyszałam już że kolejne są gorsze, ale jeszcze zbieram się do nich:) Chodzi mi o filmy w takim klimacie jak ten, XIX-XX wiek
super film w takim klimacie to ,, inni ,, z N.Kidman, ,, Z dziennika Ellen Rimbauer: Czerwona Róża ,, jak cos wymysle to napisze jeszcze,trudno teraz tak sobie przypomniec . a ta kobiete w czerni ogladalas? wart.