Kobiety pragną bardziej

He's Just Not That Into You
2009
6,6 99 tys. ocen
6,6 10 1 98823
5,1 14 krytyków
Kobiety pragną bardziej
powrót do forum filmu Kobiety pragną bardziej

1/10

ocenił(a) film na 1

totalne nieporozumienie,strata czasu i pieniędzy,w tym fulmie nie ma nic ciekawego ani dobrego,gra aktorska -słaba,scenariusz -lipa- 100 razy lepszy jest sex in the city,muzyki prawie nie ma, nie polecam, po prostu nuda,uważam ze jest jeden z najgorszych filmów ,które widziałem...

ocenił(a) film na 1
maki_4

Popieram przedmówcę! Poszłam na to badziewie chyba za wszystkie grzechy swojego życia:). Film gla głupiutkich idiotek... Nie spodziewałam się, że Drew Barrymore przyłoży rękę do takiej szmiry!

maki_4

Nawet szkoda tworzyć nowy temat dla tego filmu. Obsada nawet zachęcała do pójścia do kina, ale film to totalne DNO. Zero akcji, kilka idiotek szuka byle jakiego samca i na tym kończy się idea tego filmu.

ocenił(a) film na 7
maki_4

ok, masz prawo do tego, że film Ci się nie podoba, no trudno nie trafił do ciebie i tyle (szkoda ze przez takich jak ty i patrząc na jego ocenę prawie nie oglądnęłam dobrego filmu) ale nie mów mi ze lepszy od tego jest Sex in the city- o mało nie popłakałam się ze śmiechu (a może i z rozpaczy)przy komputerze...

użytkownik usunięty
maki_4

wiesz co koleś.. bez sensu jest to porównanie do sex in the city - przez to twoja wypowiedź stała się żałosna

ocenił(a) film na 1
maki_4

Zgadzam się w 200%. Idiotyczny film!! Dziwie się, że ma tak wysoką ocene...:/ Nie da się tego oglądać, po 5 minutach wysiadłam.

zpinka

Ten film trzeba trochę zrozumieć, a najlepiej przeżyć przynajmniej część "historii" z niego. Wtedy film nie wydaje się idiotyczny tylko daje troszeczkę do myślenia. Pozdrawiam.