totalne nieporozumienie,strata czasu i pieniędzy,w tym fulmie nie ma nic ciekawego ani dobrego,gra aktorska -słaba,scenariusz -lipa- 100 razy lepszy jest sex in the city,muzyki prawie nie ma, nie polecam, po prostu nuda,uważam ze jest jeden z najgorszych filmów ,które widziałem...
Popieram przedmówcę! Poszłam na to badziewie chyba za wszystkie grzechy swojego życia:). Film gla głupiutkich idiotek... Nie spodziewałam się, że Drew Barrymore przyłoży rękę do takiej szmiry!
Nawet szkoda tworzyć nowy temat dla tego filmu. Obsada nawet zachęcała do pójścia do kina, ale film to totalne DNO. Zero akcji, kilka idiotek szuka byle jakiego samca i na tym kończy się idea tego filmu.
ok, masz prawo do tego, że film Ci się nie podoba, no trudno nie trafił do ciebie i tyle (szkoda ze przez takich jak ty i patrząc na jego ocenę prawie nie oglądnęłam dobrego filmu) ale nie mów mi ze lepszy od tego jest Sex in the city- o mało nie popłakałam się ze śmiechu (a może i z rozpaczy)przy komputerze...
wiesz co koleś.. bez sensu jest to porównanie do sex in the city - przez to twoja wypowiedź stała się żałosna
Zgadzam się w 200%. Idiotyczny film!! Dziwie się, że ma tak wysoką ocene...:/ Nie da się tego oglądać, po 5 minutach wysiadłam.