Niektorym wydaje sie ze to taki prosty film o niczym a w ogole nie zdaja sobie sprawy ze niejedna kobieta naprawde ma problemy takie jak bohaterki filmu. Szczerze mowiac niekedy postepuje tak samo jak one broniac facetow i wymyslajac sobie super wymowki ktore usprawiedliwiaja ich przed tym ze mnie olali. I tak sobie mysle ze to chyba chodzi o to ze im bardziej kobieta jest spragniona bycia z kims tym na wiecej pozwala, nie stawia granic, jest w stanie wmowic sobie wszystko by wierzyc ze komus na niej zalezy. Smutne ale prawdziwie szkoda tylko ze niektorzy ludzie tego typu filmy maja za banalne komedyjki
Obejrzałam dwa razy - bo w miły sposób uświadamia mi, jak jestem naiwna czasem. Polecam.
Bardzo sympatyczny filmik. Podobały mi się wywody bohaterki granej przez Drew Barrymore- "Gdzie te czasy gdy miało się 1 nr.telefonu itp. teraz aby przekonać się że facet się odezwał trzeba sprawdzić 7 technologii" albo "To nie sa czasy gdy szło się do fryzjera aby podobać się facetom, teraz uaktualniam swój profil".
W takim razie wszystkim Wam polecam książkę, na podstawie której powstał film. Napisana w formie poradnika, list kobiety i odpowiedź z punktu widzenia kobiety i mężczyzny (można porównać do Gigi i Alex).