Kobiety pragną bardziej

He's Just Not That Into You
2009
6,6 99 tys. ocen
6,6 10 1 98823
5,1 14 krytyków
Kobiety pragną bardziej
powrót do forum filmu Kobiety pragną bardziej

Niektorym wydaje sie ze to taki prosty film o niczym a w ogole nie zdaja sobie sprawy ze niejedna kobieta naprawde ma problemy takie jak bohaterki filmu. Szczerze mowiac niekedy postepuje tak samo jak one broniac facetow i wymyslajac sobie super wymowki ktore usprawiedliwiaja ich przed tym ze mnie olali. I tak sobie mysle ze to chyba chodzi o to ze im bardziej kobieta jest spragniona bycia z kims tym na wiecej pozwala, nie stawia granic, jest w stanie wmowic sobie wszystko by wierzyc ze komus na niej zalezy. Smutne ale prawdziwie szkoda tylko ze niektorzy ludzie tego typu filmy maja za banalne komedyjki

maaaja2504

Masz rację! Potwierdzam!

essita

tak sobie pomyslalam, ze ten film powinien byc w kategori "edukacyjny" dla obu plci :) :D

maaaja2504

Całkowicie się zgadzam! Ten film daje wiele do myślenia.

ocenił(a) film na 9
gosiaczek2509

Obejrzałam dwa razy - bo w miły sposób uświadamia mi, jak jestem naiwna czasem. Polecam.

ocenił(a) film na 8
pararara

Bardzo sympatyczny filmik. Podobały mi się wywody bohaterki granej przez Drew Barrymore- "Gdzie te czasy gdy miało się 1 nr.telefonu itp. teraz aby przekonać się że facet się odezwał trzeba sprawdzić 7 technologii" albo "To nie sa czasy gdy szło się do fryzjera aby podobać się facetom, teraz uaktualniam swój profil".

maxima

W takim razie wszystkim Wam polecam książkę, na podstawie której powstał film. Napisana w formie poradnika, list kobiety i odpowiedź z punktu widzenia kobiety i mężczyzny (można porównać do Gigi i Alex).

ocenił(a) film na 8
dagus90

Ja także uważam, że film ma przesłanie. Uświadamia człowiekowi, że miłości nie trzeba szukać na siłę, ona sama przyjdzie :) nawet się tego nie będziesz spodziewać! Film naprawdę oceniam bardzo pozytywnie. 8/10 Polecam...