Kobiety pragną bardziej

He's Just Not That Into You
2009
6,6 99 tys. ocen
6,6 10 1 98823
5,1 14 krytyków
Kobiety pragną bardziej
powrót do forum filmu Kobiety pragną bardziej

Mnie ten film bardzo się spodobał.
Uwielbiam tych wszystkich aktorów.
Moją ulubioną postacią był śliczny Bradley Cooper.
A Waszą?
Podobał Wam się ten film?

ocenił(a) film na 9
ttami93

pozytywnie zaskoczył mnie ten film :-) Oglądałam go chyba z 10 razy .
Ulubiona postać: Alex i GiGi

ocenił(a) film na 9
sara137_2

Tak jak was, mnie również ten film pozytywnie zaskoczył. Tylko jeden minus za rolę Scarlett Johansson (ale to przez to, że za nią nie przepadam).
Perypetie GiGi i Alexa były przeurocze :)

yvonne_93

też ta uważam:) film bardzo pozytywny..

ocenił(a) film na 9
awrel

niesamowita historia GiGi i Alexa, kocham ten moment kiedy on do niej przychodzi oddać długopis-reklamówkę:D Podobą mi się także oświadczyny Neila bardzo romantyczne he he:D

ocenił(a) film na 7
ana_110

rzeczywiście oświadczyny były świetne, aż się popłakałam ;D a Bradley boski :*

ttami93

ja jestem tym filmem po prostu oczarowana! podczas oglądania skacze po łóżku z nerwów, jestem cała zaryczana i żadne czynniki zewnętrzne do mnie nie docierają. a jeśli chodzi o moją ulubionę historię to jest nią zdecydowanie ta ze Scarlet i boskim Bradleyem :D:D:D pełna uroku i magii w sobie ;)

użytkownik usunięty
ttami93

ja wolę Justina Longa, świetnie zagrał!

ocenił(a) film na 8

no fajny przekaz parę i parę historii,która wam sie najbardziej podobała bo mi najbardziej Ginnifer Goodwin serialowa Gigi super zagrała podobała mi sie bardziej ale do Aniston sie jakoś nie moge sie przekonać:/ ale fajne są filmy gdzie grają tacy znakomici aktorzy jak Barrymore,Ben Affleck,Johansson,Aniston znacię więcej takich filmów gdzie w jednym filmie gra tylę aktorów z 1 ligi?? ha ha;) bo tych aktorów co tu grali chyba możemy zaliczyć do jednych z lepszych;)

ocenił(a) film na 7
Bartekweb

Love Actually.

ocenił(a) film na 7
ttami93

Ujmę to w jednym słowie, czarujący.

ttami93

Justin Long wcielający się w rolę Alexa jest w tym filmie nie do przebicia :)

Generalnie film jest uroczy i lubię do niego wracać :)

ocenił(a) film na 7
Purslane

Jak dla mnie jedna z przyjemniejszych komedii romantycznych. Najciekawsza byla historia Gigi I Alexa, ale inne nie byly zle.

ocenił(a) film na 7
ttami93

Moją ulubioną parą byli Beth i Neil :) fajnie, że jednak się zeszli i zgadzam się co do oświadczyn :D
Szkoda tylko , że Bradley Cooper grał taką postać a nie inną. Takich facetów trzeba tępić c'nie dziewczyny:P

ocenił(a) film na 9
agassek

Moją ulubioną parą także byli Beth i Neil. Scena zaręczyn cudowna. ♥
A co do Bradley'a też się zgodzę, bardzo Go lubię, ale rola Ben'a, którego grał nie przypadła mi do gustu. ;)
Z tym tępieniem takich facetów jak On zgadzam się w 100 % :D

ocenił(a) film na 7
ttami93

Jak dla mnie mógłby się skonczyć w połowie. Naprawde. Przynajmniej wtedy nie był taki cukierkowy, był wręcz brutalny i ta brutalnośc mi się podobała. Bo to jest cała prawda.

A wszystko co działo się później - kolejne słodziutkie cudowne zakonczenie.

ocenił(a) film na 9
ttami93

za film 8/10 ale za taką obsadę trzeba dać 9/10