Czytając wasze oceny niezbyt mnie zachęcały do oglądnięcia tego o to filmu... lecz jednak postanowiłam go obejrzeć i powiem Wam, że sie nie zawiodłam w ogóle!!! Film jest po prostu rewelacyjny... skłania do refleksji, przyjemnie się go ogląda. Z wielką chęcią zobaczę go po raz drugi. Gorąco polecam
Ps. Sądzę, że nie spodobał się tym ludziom którzy nie są marzycielami patrzącymi realnie na świat...
Tego typu filmy albo się lubi albo nie
Ja osobiście po raz drugi polecam!!
Z całym szacunkiem chyba Ci się filmy pomyliły... Dno i pół metra mułu, dawno nie obejrzałem tak płytkiego filmu, jeśli to skłania do refleksji to chyba tylko ludzi z klapkami na oczach. DNO, jak dla mnie 4/10, zdecydowanie poniżej oczekiwań, choć oczywiście na filmwebie gdzie 5 to kicz a 9 świetny film to się chyba przenosi na 6/10... A w ogóle co ma znaczyć "marzycielami realnie patrzącymi na świat"? Albo "tego typu filmy się lubi albo nie". No cóż, nie rzucę aluzji co do podejrzewanej Twojej inteligencji, ale to że ten film skłania Cię do refleksji oznacza dla mnie, że myślenie nie jest Twoją mocną stroną.