Film dla osób na zakręcie życiowym.Można tu znaleźć odpowiedź na kilka dręczących pytań...np,w którą stronę pójść... Ja już to wszystko przeżyłam,szkoda, że kiedyś nie obejrzałam podobnego filmu.Ale dokonałam właściwego wyboru ;)
mimo wszystko wydźwięk miał smutny..
a może to dlatego że za dużo kwestii mnie poruszyło i zabolało. hm:)
Ja jestem w tej chwili w podobnej sytuacji co jedna z bohaterek ...
No a dwie sytuacja mam juz za sobą :) Chyba każda kobieta prędzej czy później zetknie sie z tym co kobiety w tym filmie ... ciekawy i życiowy. polecam :)
Bardzo prawdziwy film, smutny miejscami, a miejscami wesoły. Tak jak w życiu. To przede wszystkim film życiowy, wart obejrzenia i zastanowienia się
Film mimo tego, że na początku wydaje się być nacechowany mocnym feminizmem bardzo realistyczie przedstawił życie poszczególnych bohaterek. Muszę przyznać że zaczynąc go oglądać miałam nieco inne podejście do rzeczywistości niż po obejrzeniu filmu. Wydawało mi się, że każdy człowiek powinien trafić na tego/ tą jedyną ale tak chyba nie jest. Poza tym każda miłość ma inny charakter- jedna jest burzliwa, druga cicha i spokojna, trzecia specyficzna. Nie można przy tym jednoznacznie określić, która jest "lepsza" poniważ każda jest jedyna w swoim rodzaju