PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=161892}

Kobiety

The Women
2008
5,6 15 tys. ocen
5,6 10 1 14858
3,7 3 krytyków

Kobiety
powrót do forum filmu Kobiety

Nie moge z hasła, który jest na polskim plakacie :D :D
Na pewno całe Hollywood było tak zachwycone LEJDIS, że postanowili zrobić film, który by mu dorównał hehehe

T_M_K

totalna błazenada. mam nadzieję że ktoś kiedyś na forum publicznym wyśmieje polską kinematografię, przydałoby się.

copperhead

Może i tak, ale przecież na pewno nie całą. My też mamy parę perełek w dorobku.

T_M_K

hahahahahahah taaaak;D cały świat nam zazdrości:P:P

T_M_K

tez mnie to ubawilo xD pogratulowac ludziom, ktorzy wymyyslil takie zalosne haslo ;]

Thallisa_2

Tym bardziej, że pomysł na film narodził się w 1994 :D.

T_M_K

buhahaha. Jestem dokładnie tego samego zdania :) prawie jak komentarze na niektórych stronach z filmikami, że south park inspiruje się włatcami móch.

T_M_K

Mów co chcesz, ale gdyby nie to hasło nawet byś nie pomyślał żeby napisać komentarz, to bardzo dobry chwyt marketingowy i reklamowy - bazować na czymś, co jest nam znane. Mnie się hasło podoba, jest świetne, gratuluje pomysłu temu komuś kto na to wpadł, jest ono zabawne, i wiadomo że trzeba je traktować z przymrużeniem oka.

Zgadzam się z "wyloguj sie".

T_M_K

No ten plakat mnie powalił!!!!
Film miał powstać więcej niż 10 lat temu, ale nie było możliwości a ci tu wyskakują z odpowiedzią na tandetne Lejdis! Tamten film przynosi wstyd kobietom, dobrze to wiem bo nią jestem. Mam nadzieję, że ten jest naprawdę dobry

Agie

"Tamten film przynosi wstyd kobietom, dobrze to wiem bo nią jestem."

Mogę się pod tym podpisać ;) Ci wszyscy redaktorzy uważający, że "Lejdis" jest popularne, bo Polki odnalazły w nich siebie o_O nie zwrócili zupełnie uwagi na to, że jakieś 90% widzów obejrzało ten film dlatego, bo chciało się pośmiać i odprężyć na czymś niezobowiązującym.

"Kobiety" chyba są lepsze od "Lejdis" (tych pierwszych jeszcze nie widziałam).

Gladka

Gładka jak możesz porównywać coś co oglądałaś do czegoś czego nie widziałaś , weź sie zastanów zanim coś napiszesz!!! :) Ps.Zwracam Ci uwage nie dlatego ze jestem złośliwa ale z czystej troski o twój rozwój intelektualny:) Pozdro!

lilu_cholera

Przecież napisałam, że " c h y b a" są lepsze od "Lejdis" (w domyśle: mam przeczucie, wydaje mi się, że tak jest).

T_M_K

no to fakt, tez mnie ten plakat rozwalił.
Co do ocen to widze że "marno". NIe widziałem jeszcze ale zobacze chyba dla samej Evy Mendes :)

matix87

"Tym bardziej, że pomysł na film narodził się w 1994 :D"
Pierwsza wersja filmu pojawiła się na ekranach w 1939 roku (w jednej z ról wystąpiła Joan Crawford)
Pierwsze plany nakręcenia remake'u miały miejsce w latach 70-tych xD (z Faye Dunaway, Barbrą Streisand i Jane Fondą w rolach głównych) jednak nic z tego nie wyszło....