Pierwszy, że chciałem jak najszybciej zaliczyć ten gówniany film, a drugi, że myślałem, że może coś się zmieni, poprawi. Nie polecam chyba, że ktoś naprawde jest sfrustrowany i pragnąłby obejrzeć jakiś film, ale nie ma nic pod ręką. Chociaż lepiej wykorzystać ten czas w inny sposob, np poczytać książkę albo coś innego. Film nic nie wznosi, żadnych wniosków po nim nie wyciągniesz. W filmie nie pojawia się żaden facet, no ale takie było przesłanie. Ocena 2 lub 3.
Oj nie przesadzaj, fakt, że nie kipi mądrościami ale fatalny nie jest.
Poza tym, uważam że jednak jest to film głównie dla kobiet.
W kinie byłam z koleżanką, na seansie były głównie kobiety, trafiło sie 2 panów. akurat jeden siedział obok z dziewczyną i co jakiś cza słyszałam jak pytał się swojej towarzyszki o co chodzi. Na ten przykład, w scenie kiedy córka głównej bohaterki wyciąga kapturek matki (taka prezerwatywa dla kobiet) matka odpowiada jej że to podróżny filtr do kawy (czy coś takiego), w tym momencie większość kobiet parsknęło, a ten się pyta dziewczyny o co chodzi. Jest kilka takich momentów, w których bohaterki używają "fachowych zwrotów znanych tylko kobietom", które dla panów są nie zrozumiałe i przez to nie śmieszne.
Generalnie można przeżyć, jak dla mnie 4,5/10.