Film poparany [ nie znaczy ze zły ] fakt mogłby być leprzy a napewno krótrzy !! Jednak trzeba przyznać ze jest "inny" co się chwali, bo miło od czasu do czasu obejrzeć film z młoda obsadą nie będący cukierkową komedią romatyczną jakich mnóstwo.
ps. końcowe samobójstwo nadało realizmu tej "komedii"
jezu kolejna osoba ktora czepia sie pisowni.... nie wazne jak pisze wazne ze ma wlasne zdanie na temat tego filmu i chcial/la sie tym podzielic z innymi od tego jest forum
"Świerza, leprzy, krótrzy"
Przy takiej pisowni ciężko nie zwrócić uwagi, przecież to aż kłuje w oczy i wygląda jakby ktoś specjalnie robił błędy tam, gdzie to możliwe.
Pewnie - nie czepiajmy się błędów i przyjmijmy analfabetyzm, jako rzecz normalną, a nawet wartą pochwały.
Obecnie 3/4 gimnazjalistów to analfabeci. Jak będziemy coś takiego puszczać płazem, to obcokrajowcy będą lepiej pisać po polsku.
Nie zważając na date, kiedy ten post został napisany, to ja bym raczej bardziej zarzuciła spoiler niż jakąs pisownie. Dzięki za napisanie co wydarzy się na końcu filmu..
Ja również bardzo dziękuję za zdradzenie zakończenia właśnie dorwałem ten film i na pewno nie będzie taki sam. Czy tak trudno napisać w temacie SPOILER. Echhh ręce padają