ten film jest żałosny!tak samo jak ludzie o ktrórych w nim mowa i "muzyka" jaka mozna tam usłyszec!zapraszam na forum:
http://www.filmweb.pl/blog/entry/443243/disco+polo....html [www.filmweb.pl/blog/ent...]
Sam jesteś żałosny -.- Tęsknię za czasami, gdy dzieci dostawały na komunię zegarki i rowery -.-
film jest znakomity, a teraz gdy minęło parę lat od jego nakręcenia zyskuje na wartości jeszcze bardziej,
polska moda, "świeżo narodzeni" biznesmeni z polskich miasteczek, i polski show biznes tamtych lat, coś wspaniałego
zawsze myślałam, że ten film nie podoba się jedynie fanom disco polo, gdyż w pewien sposób ich ośmiesza (ta dyskoteka np) ale widzę, że ciebie uraża w nim coś innego
ja tam fanem disco nie jestem ale za to film uwielbiam
Ja tam ogólnie lubię cieżka muzykę, ale film mi sie podobał:) I wspomnienia wracają :)
Film jest świetny.. Oglądałem go kiedyś a teraz go sobie odświeżyłem i w ogóle nie stracił na wartości :)
Momentami to nie wytrzymywałem ze śmiechu :)
Odnośnie muzyki disco polo to ona się nie może nie podobać.. czasem tylko za mało wypiliśmy :D :D
Nie jestem fanem disco ani też wielkim przeciwnikiem, jak ktoś lubi to proszę bardzo... ja tego na co dzień nie słucham..
A tak nawiasem to fajnie jest obejrzeć sobie ten filmik po tylu latach i zobaczyć jak zmieniło się "disco-polo" przez te kilkanaście lat
PS. Samanti jest zaje*****