Kocham Cię, Beth Cooper

I Love You, Beth Cooper
2009
5,7 23 tys. ocen
5,7 10 1 22738
4,5 6 krytyków
Kocham Cię, Beth Cooper
powrót do forum filmu Kocham Cię, Beth Cooper

Bardzo proszę o wypowiedzenie się tych osób które śmieszył ten film. Podawajcie sceny które was tak bardzo rozśmieszyły, bo mnie osobiście nic nie śmieszyło. Dlatego chcę się przekonać czy ja mam jakieś dziwne poczucie humoru czy macie coś durnego we łbie.

ocenił(a) film na 2
wolfen3_2

Wszystko z Tobą w porządku,po prostu ten film jest tandetny i w ogóle nie śmieszny. A główny bohater jest odpychający. Szkoda oczu na ten badziew. Pozdro

ocenił(a) film na 1
wu1984

Hehe dzieki :)

Jak widać nikt z osób które pisały że podoba im się ten film nie napisze które konkretnie sceny ich śmieszą, tylko uciekają się do tekstów typu "podobała mi się całość" <- i to napisał 22 latek.

ocenił(a) film na 3
wolfen3_2

Niestety nie ma w tym filmie czegoś takiego jak śmieszne sceny... =/

ocenił(a) film na 8
Brilliant

Na szczęście w tym filmie jest mase śmiesznych scen. Jesli ktoś ich nie widział to znaczy że albo jest ślepy albo śmieszą go tylko sceny typu "wkładanie kutasa w szarlotke".

ocenił(a) film na 1
em82

proszę cie napisz mi dwie sceny które ciebie rozśmieszyły.

ocenił(a) film na 8
wolfen3_2

wiekszość scen w ktorych wystepuje głowny bohater i jego kolega "nie gej"

ocenił(a) film na 7
wolfen3_2

a ja tak się uśmiałam. Mnie śmieszą właśnie komedie tego typu. Podać Ci scenę? proszę bardzo. Ubaw miałam nieziemski kiedy Denis chcąc zaimponować Beth otwarciem piwa przy pomocy zębów, tak jak to ona uczyniła, łamie sobie ząb, zaczyna się nim krztusić, aż w końcu go wypluwa prosto w twarz Beth. Jak dla mnie śmieszne ;D

ocenił(a) film na 8
Agniecha

Otwieranie szampana też jest "udane" ;)