Bardzo proszę o wypowiedzenie się tych osób które śmieszył ten film. Podawajcie sceny które was tak bardzo rozśmieszyły, bo mnie osobiście nic nie śmieszyło. Dlatego chcę się przekonać czy ja mam jakieś dziwne poczucie humoru czy macie coś durnego we łbie.
Wszystko z Tobą w porządku,po prostu ten film jest tandetny i w ogóle nie śmieszny. A główny bohater jest odpychający. Szkoda oczu na ten badziew. Pozdro
Hehe dzieki :)
Jak widać nikt z osób które pisały że podoba im się ten film nie napisze które konkretnie sceny ich śmieszą, tylko uciekają się do tekstów typu "podobała mi się całość" <- i to napisał 22 latek.
Na szczęście w tym filmie jest mase śmiesznych scen. Jesli ktoś ich nie widział to znaczy że albo jest ślepy albo śmieszą go tylko sceny typu "wkładanie kutasa w szarlotke".
a ja tak się uśmiałam. Mnie śmieszą właśnie komedie tego typu. Podać Ci scenę? proszę bardzo. Ubaw miałam nieziemski kiedy Denis chcąc zaimponować Beth otwarciem piwa przy pomocy zębów, tak jak to ona uczyniła, łamie sobie ząb, zaczyna się nim krztusić, aż w końcu go wypluwa prosto w twarz Beth. Jak dla mnie śmieszne ;D