Obejrzę dla niej. Liczę, że zdobędzie jakąś nagrodę, bo w zwiastunie od spojrzenia, aż mi ciary przeszły... Cudowna:*
Mnie jakoś zupełnie Natalie nie podchodzi do roli Anny, za to Bana w roli Henryka robi niesamowite wrażenie ale to niestety przekłamanie, król nie była tak zabójczo przystojny ;-). Zwiastun robi niesamowite wrażenie, mam nadzieję że ten film będzie tak dobry jak się zapowiada.
Według mnie obsada jest jak najbardziej świetnie dobrana. Zarówno Johansson , Portman czy Bana idealnie pasuja do swoich ról. Ten film zgarnie z pewnościa nie jedna nagrodę , zwiastun jest naprawde dobry.
No mam nadzieje ze dostanie nie jedna nagrode
tylko zastanawia mnie jedno,jak widamo film ma premiere 2008-02-21 czyli szanse na nominacje do oscara ma w 2008 czy moze juz w 2009
Nominacje dostałby w 2009, zgłasza się filmy z minionego roku. Czy ma szanse, to już inna sprawa. Po pierwsze jest zasada, że 95% filmów, które
otrzymują nominację, to te które pojawiają się pod koniec roku (listopad, grudzień), z wiadomych przyczyn, właśnie te filmy mają świeżo w pamięci członkowie akademii. Po drugie nie wiadomo, jaki ten film będzie. Nie wiem, jak wy, ale ja przyzwyczaiłem się w ostatnich latach do faktu, że im bardziej podoba mi się zwiastun, tym gorszy okazuje się sam film. ;)