7,3 195 tys. ocen
7,3 10 1 195351
6,6 38 krytyków
Kod nieśmiertelności
powrót do forum filmu Kod nieśmiertelności

Mała sonda

ocenił(a) film na 9

A co Wy byście zrobili, wiedząc że pozostała Wam 1 minuta życia? Czekam na odpowiedzi
i pomysły.

ocenił(a) film na 7
romano46

Zesrałbym się ze strachu

Caloriffer

GTO? :D Spójrz na moją odpowiedź w temacie o Rebeliancie/Igrzyskach ;)

ocenił(a) film na 7
EastJudas

Jak już zadałaś sobie tyle trudu, żeby mi odpisać to zostając przy temacie, mogę sobie zadać tyle trudu i polecić ci filmik "Embrace the remix" na youtubie, gdzie autor stawia dość sensowną tezę, że wszystko jest plagiatem i na dodatek jest bliski prawdy.

To tak na temat ;]
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
romano46

nic bym konkretnego w tym czasie nie zdziałał ;) - na podbicie świata potrzebuję conajmniej kwadransu :P

ocenił(a) film na 10
romano46

Wszedłbym na jakieś podwyższenie terenu/słup/lampę wśród dużego tłumu ludzi i krzyknął na cały głos najlepiej przez megafon jakieś epickie hasło w stylu "Uwaga! Napier**lam salto!" tylko że 100 razy lepsze.

Garres

zrobiłbym coś podobnego, tylko że z gołym dupskiem bym stał na tym podwyższeniu ;-)

Garres

Haha ;D

ocenił(a) film na 7
romano46

Poczekałbym jak minie.

romano46

Ja Będę Robił TO: http://kwejk.pl/obrazek/73964/jazda,jazda,jazda.html

romano46

wstawiłbym na fejsa jakąś adekwatną piosenkę z youtube

romano46

PANIKA!!!!

ocenił(a) film na 2
romano46

Ja bym zwalił konia ostatni raz :D

ocenił(a) film na 7
widmos_fw

nie zdążyłbyś :P

ocenił(a) film na 6
widmos_fw

Czemu nie. Ponoć niektórzy faceci szybko dochodzą. Kolega z takich?

ocenił(a) film na 9
romano46

ja jako jedyny udzielę poważnej i sensownej odpowiedzi. Pożegnałbym się z wszystkimi najbliższymi, z rodziną. Ogólnie w filmach bycie postrzelonym i posiadanie 1 minuty, żeby jeszcze powiedzieć jak Jim Carrey w "Masce" - "powiedzcie cioci, że nie przyjadę na święta" itp. jest częste w starych filmach np. westernach.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
romano46

A ja bym pobiegła na 10 piętro i sobie poczuła jak to jest na bungee bez bungee .

ocenił(a) film na 9
victory15

A jak już byś spadała ktoś by krzyknął "Ej, z tą minutą to był żart." :)

ocenił(a) film na 7
romano46

jeśli był bym koło dziewczyny która mi sie podoba to bym ją pocałował a co tam

ocenił(a) film na 9
dawiddarko

dobry pomysł.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
romano46

Oj tam trzeba będzie kiedyś umrzec ; )

ocenił(a) film na 9
victory15

1 minuta, to trochę za mało na cokolwiek. Chyba wybrałabym telefon do najbliższych. Zależy też, czy byłaby to minuta dla mnie, czy dla jakiejś bliskiej mi osoby też. Jeśli też, to bym ją wyściskała. I dodała otuchy.

mardu

Nic konkretnego. Pewnie przeleciało by mi całe życie przed oczami :) Takie krótkie wspomnienie.

ocenił(a) film na 9
romano46

a ja bym chwycił jakąś fajną dziewczynę za biust i nie puszczał przez minutę ;)

ocenił(a) film na 6
Sony_West

A jak byś był w męskiej toalecie, w biurowcu pełnym facetów? Nie ma cycków ):

ocenił(a) film na 9
gotkot

Szczerze? To bym szybko dokończył robić kupę. Żaden honor umrzeć na kiblu w trakcie...

ocenił(a) film na 6
Sony_West

Co racja to racja!

ocenił(a) film na 6
romano46

Cycki

ocenił(a) film na 9
gotkot

Błogosławieni, którzy na gołe cycki chcą patrzeć, albowiem dostąpią nagich piersi w królestwie rozpusty :D

ocenił(a) film na 7
romano46

Patrzyłabym w niebo ;) Zawsze to robię zarówno jak jest mi dobrze czy źle ;))) PS. I nie miałoby to żadnego związku z Bogiem czy wiarą. Niebo postrzegam wyłącznie jako wszechświat ;)

ocenił(a) film na 6
Shelley

W sumie...
Ale jak mam do wyboru patrzenie się na niebo (bardzo piękne) i na cycki (baaardzo tak piękne)
to wolę cycki :)