Lubie takie filmy, w ktorych duzo sie dzieje, a nie takie jakies nudne komedie romantyczne;) Zwiastun bardzo dobry, ale to nie znaczy, ze film tez taki bedzie. Jednak mam nadzieje, ze tez;) Lubie Jake`a Gyllenhaal`a, wiec na 100% obejrze ten film;)
Streszczenie fabuły naprawdę intyguje. Zwiastunu jeszcze nie widziałem. Z chęcią zobaczę czym ostatecznie będzie ten film. Fakt Deja vu było czymś podobnym, tyle że tu wchodzimy w wnetrze ofiary zamachu na 8 ostatnich minut jej życia. Postać bowiem ginie w katastrofie. Prucz Deja vu widzę tu również elementy Avatara i Incepcji. Będzie to bowiem jakby sen w świadomości nieżyjącej już przecież osoby. Pogdybajmy bo filmu jeszcze nie ma. Myslę że pomysł może opierać się na przeniknieciu do pobranego i sztucznie podtrzymywanego przy zyciu mózgu ofiary i ponownym spojżeniu na wydarzenia jej oczami. Ale co tam. Lepiej zalukam zwiastun. Może wymyślą inne sposoby. Nara
Hm wydaje mi się po obejrzeniu wszystkich zwiastunów że film jest w miarę dobry i dało by się go obejrzeć i być zadowolonym. Ale mi jeszcze czegoś brakuje, nie wiem czego ale mnie to jakoś przeszkadzało w trailerze że czegoś mnie brakuje. Ale nie wiem może akurat tego co niema w trailerze może będzie w samym filmie, oby i mam zamiar obejrzeć film żeby zobaczyć tę historię i koncepcje reżysera.