Kod zła

Longlegs
2024
6,4 38 tys. ocen
6,4 10 1 37822
7,3 70 krytyków
Kod zła
powrót do forum filmu Kod zła

Mam dla Was wiadomość. Proszę, nie dajcie się nabrać na entuzjastyczne recenzje Filmweb.pl. ten film jest żałosny. Żałosny nudny absolutnie niestraszny i nie jest to horror! To jest porażka amerykańskiej kinematografii. Cage z nudów zagrał w tym gniocie. Nie idźcie na to do kina!!!! Za zaoszczedzone na biletach pieniądze kupcie sobie jakąś książkę albo 4 piwa.

belbo

Nigdy nie czytam opini przed filmem by nie trafić na spoiler, ale kolega ma racje...to była katastrofa ale drzwi sali kinowej były otwarte więc uciekłem po 30 minutach. Wcześniej w ślepo poszedłem na Twisters i mega polecam!, a tu zasugerowałem się oceną filmwebu .- ostatni raz . FIilmweb mam dla was wiadomosc "pier#olcie się"

Ikus2021

Razem z Tobą czy twoją matką? :3

_Gatsby_

Cieżko znaleść sens wypowiedzi w Twoim pytaniu, ale odpowiem wedle Twojego poziomu "tak"

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
_Gatsby_

Nie ścierka , a solidny mop potrzebny na takie trolle jak ty.

ocenił(a) film na 7
Ikus2021

"FIilmweb mam dla was wiadomosc "pier#olcie się"

Filmweb ci zapukał do drzwi, kazał się ubrać, odwiózł do kina i czekał, aż wejdziesz na salę? :D Zasugerowałeś się ocenami, poszedłeś z własnej woli, film ci się nie spodobał, koniec historii. Trochę nie rozumiem tej złości na portal i ich użytkowników, jakbyś pierwszy raz w życiu obejrzał dobrze oceniany film, który tobie akurat nie przypadł do gustu.

Ale muszę zapytać. Film trwa 101 minut, a ty wyszedłeś z sali po 30 minutach. Skąd wiesz, że to katastrofa, skoro odpuściłeś sobie ponad godzinę seansu? Twoja opinia bazuje tylko na początku, który obejrzałeś?

belbo

A który film teraz taki nie jest... Obcy taki sam był.. nudny i przewidywalny ten nowy.. niestety same gówna kręcą teraz..