Mam dla Was wiadomość. Proszę, nie dajcie się nabrać na entuzjastyczne recenzje Filmweb.pl. ten film jest żałosny. Żałosny nudny absolutnie niestraszny i nie jest to horror! To jest porażka amerykańskiej kinematografii. Cage z nudów zagrał w tym gniocie. Nie idźcie na to do kina!!!! Za zaoszczedzone na biletach pieniądze kupcie sobie jakąś książkę albo 4 piwa.
Nigdy nie czytam opini przed filmem by nie trafić na spoiler, ale kolega ma racje...to była katastrofa ale drzwi sali kinowej były otwarte więc uciekłem po 30 minutach. Wcześniej w ślepo poszedłem na Twisters i mega polecam!, a tu zasugerowałem się oceną filmwebu .- ostatni raz . FIilmweb mam dla was wiadomosc "pier#olcie się"
"FIilmweb mam dla was wiadomosc "pier#olcie się"
Filmweb ci zapukał do drzwi, kazał się ubrać, odwiózł do kina i czekał, aż wejdziesz na salę? :D Zasugerowałeś się ocenami, poszedłeś z własnej woli, film ci się nie spodobał, koniec historii. Trochę nie rozumiem tej złości na portal i ich użytkowników, jakbyś pierwszy raz w życiu obejrzał dobrze oceniany film, który tobie akurat nie przypadł do gustu.
Ale muszę zapytać. Film trwa 101 minut, a ty wyszedłeś z sali po 30 minutach. Skąd wiesz, że to katastrofa, skoro odpuściłeś sobie ponad godzinę seansu? Twoja opinia bazuje tylko na początku, który obejrzałeś?