czy popieraliscie to co robia nasi bohaterowie czy byliscie przeciwni.ja na poczatku bylem za, w koncu zabijali ludzi ktorzy byli za tym zeby zabijac innych (wiem ze w teori byli tacy sami ale to juz inna kwestia), wiec dzieki temu swiat byl lepszy ale potem ci goscie dostali swira zabili jakas babke dlatego ze powiedziala cos zlego na temat jakiejs ksiazki a potem chcieli zabic ta nastolatke za to ze byla dziewica i miala swoje zdanie co do wychowania seksualnego ( z ktorym poniekad sie zgadzam nastolatki w koncu i tak uprawiaja seks wiec dobrze by bylo zeby wiedzialy cos o tym druga sprawa jest taka ze jak slysze ze jakis polityk jest za tym zeby wprowadzic takie wychowanie juz w przedszkolu to nie wiem czy mam sie smiac czy plakac).nie wiem czy przestali nad tym panowac czy poprostu byli takimi ukrytymi mordercami ktorzy tak naprawde nie chcieli zmieniac swiata tylko szukali pretekstu zeby kogos zabic, napewno ten czarny taki wlasnie byl w koncu to jego byl pomysl z tym wszystkim. psychol. tak wiec gdyby mieli zabijac tylko tych "hitlerow" to nie widze w tym nic zlego natomiast to co oni zaczeli robic pozniej jak najbardziej zasluzenie spotkala ich za to kara.
tak pozatym to swietny filmik lubie czarne komedie, polecam weekend u berniego tez niezla komedyjka z trupem w tle :)