Ta jego rola jest obrzydliwa i poniżej jakiegokolwiek poziomu! Żeby takie sceny nagrywać z córką swoich przyjaciół. Odrażające i całkowicie oddające naturę tego maluczkiego człowieka :/ Jako aktor nigdy mnie niczym nie zachwycił, jako człowiek jest dla mnie dnem...
Olbrychski jest jednym z najlepszych polskich aktorów.
Wystarczy zobaczyć "Potem nastąpi cisza" czy "Różaniec z granatów", a nie tylko jakąś nędzną komedyjkę.
Po pierwsze wg mnie "Kolejność uczuć" nie jest komedią. Po drugie widziałam prawie wszystkie filmy, w których ów pan wcielił się w główne role, bo moja matka próbowała mnie do niego przekonać. Nadal jednak uważam, że gdyby nie był ulubieńcem Wajdy nie osiągnąłby nic...
Oj tak na start Zanussiego. Przyśnie. Dajcie coś żwawszego. 'Małżeństwo z rozsądku' na przykład. Do Zanussiego to trochę trzeba potrenować.
Olbrychski NIE jest "jednym z najlepszych aktoro polskich". Jest popularny, a to nie to samo.
najwyraźniej pozostniemy przy własnych opiniach..................................
'Wesele' na start może być. Robi tam z siebie takiego radosnego wariata, że się udziela i może zaskoczyć. Zwłaszcza ten kawałek z Wyspiańskiego o nienoszeniu bielizny i lepszym żywocie z tegoż powodu pasuje mi idealnie do niego.
Najlepszymi polskimi akorami są , byli : Roman Wilhelmi , Janusz Gajos , Marek Kondrat , Piotr Fronczewski , Marian Dziędziel . Olbryski jest oczko niżej .
Olbrychski nie jest aż taki zły jako aktor, ale to prawda jego rola w tym filmie jest odrażająca. Chociaż pewnie każdy mężczyzna, który by ją zagrał zostałby znienawidzony przez pewną ilość żeńskiej publiczności...
Co do Marii Seweryn to w napisach końcowych uwzględniona jest także jej dublerka
'Chociaż pewnie każdy mężczyzna, który by ją zagrał zostałby znienawidzony przez pewną ilość żeńskiej publiczności...' Tak sądzę. Ta rola miała być śliska i jest.