Film, który powiela schematy, nic nowego i nic odkrywczego, raczej wielkie rozczarowanie, historia ściągnięta rodem z innych kryminałów, filmów amerykańskich. Muzyka za każdym razem gdy holem przechadza się policja, rodem z hollywodzkich producji, conajmniej jakby zaraz miała wyskoczyć ekipa CIA, ale nie, to niestety tylko Polska policja. Obraz ten powodował parskanie śmiechem. Muzyka jest zdecydowanie za głośna, za dużo jej. Ścierzka kompletnie nie koresponduje z oglądanym obrazem. Scenariusz jest źle skonstruowany, żadna postać nie wysuwa się na prowadzenie, większość bohaterów jest nijaka. Ostaszewska po raz kolejny udawania, że jest bardzo słabiutką aktorką. Natomiast dla Pana Bluszcza ukłony - jedyna postać, która mogla zaistnieć, a było jej za mało. Film ujdzie, ale bez fajerwerków, dla prawdziwych fanów kryminału to będzie jednak nic specjalnego. Nie porównuje do książki - gdyż nie czytałam. Oceniam sam obraz.
Wtórne to masz zdjęcie w profilowym i kiepskie przesiąknięte powierzchownością zapożyczona od inny ciemnych mas z IG itp ułożenie włosów
Nie ma to jak oceniać ludzi po wyglądzie gdy argumentów brak. Ja pracuję w branży Beaty i w modzie i w wizażu to jak mam wyglądać? Mam założyć worek jutowy XD Poczułeś się personalnie dotknięty moją oceną filmu xD xD xD?
Ps.
Musisz dużo czasu spędzać na IG skoro tyle o tym wiesz ;) nieładnie być leniwym na tyle by nie przestawiać żadnych kontrargumentów , a próbować zdyskredytować kompetencje drugiej osoby ze względu na jej wygląd. Czy napisałbyś coś takiego mężczyźnie? Czy myślisz że jak powiesz kobiecie coś nieprzyjemnego na temat jej wyglądu to ona zamknie mordę bo zrobi się jej przykro. Przypominam to jest portal o filmach, a nie konkurs twarzy. Jak chcesz powiedzieć, że nie zgadzasz się z moją opinią to wyraź swoje argumenty, a nie próbujesz mnie obrazić bo Ci się nie podoba jak wyglądam, to jest tanie, nie jesteśmy w piaskownicy więc się zachowuj jak mężczyzna, a nie chłopiec, proszę używaj mózgu, postaraj się, a może kiedyś Ci się uda, to naprawdę nie takie trudne.