PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10035783}
6,3 39 tys. ocen
6,3 10 1 38859
4,1 29 krytyków
Kolory zła: Czerwień
powrót do forum filmu Kolory zła: Czerwień

Obsada nie zacheca,Bluszcz i Ostaszewska najbardziej sztywni aktorzy jacy istnieja, jedna mocna scena w filmie i to wszystko co pokazali.a juz jak policja przychodzi po Bluszcza i ci jego ochroniarze, leca pojedynczo na nich z pistolecikami to juz komedia sie z tego zrobila.

ocenił(a) film na 4
Pawel_J_1426

Film kiepski, ostaszewska słaba, ale bluszcz to jedyny jasny punkt tego filmu. Na pewno nie powiedziałabym, że to jest drewniany aktor, z resztą się zgadzam.

daria_d_filmaniak

bo on tylko do takiej roli sie nadaje ponurego zniwiarza ze sztywnymi dialogami wypowiadanymi w zwolnionym tempie, tak jak w Pitbullu, jak trzeba szybciej myslec i mowic to wyglada tak jak w Konwoju.

ocenił(a) film na 4
Pawel_J_1426

Takie role dostawał - nie wiem czy się nadaje do innych, wielu aktorów ma jakąś aparycję według czego są obsadzani w takich a nie innych rolach - to nie ma się co obrażać , tacy też są potrzebni, za to wywiązuje się z tych ról bardzo dobrze moim zdaniem

Pawel_J_1426

Bluszcz grał tak napisaną postać, socjopaty czy psychopaty, ex gangster.
Za to Zieliński to drewno polskiej kinematografii

sucinum

Nie mam nic do faceta, ale dla mnie to jest aktor z jednym wyrazem twarzy, caly czas wyglada jakby chcial komus krzywde zrobic:)

Pawel_J_1426

A ile razy widziałeś go w teatrze?

ocenił(a) film na 4
sucinum

Zgadza się

Pawel_J_1426

Nie sądziłem, że ktoś odważy się napisać taką głupotę o jednym z najlepszych polskich aktorów jakim jest Bluszcz. Często gra gangsterów, więc stosuje środki wyrazu stosowne do takich ról i jest w nich absolutnie genialny i wiarygodny.

Tracker

jeden z najlepszych poslkich aktorow? co ty bierzesz, to jest aktor charakterystyczny do jednego typu rol.on gra sama mina, wez takiego Adamczyka jak gra gangstera w prostej sprawie, nie jestem fanem ani Adamczyka ani tego serialu,ale jednak dwa pietra wyzej od Bluszcza,