żałosne te recenzje i komentarze drętwych studencików i mułów Pisowych
Zgadzam się z tobą. Po prostu to nie jest film dla grzecznych dzieci czy kujonków bez poczucia humoru, a to pewnie w większości tacy ludzie krytykują ten film.
Um... Nie jestem drętwym studencikiem i mam poczucie humoru.
Moim zdaniem film jest momentami po prostu obrzydliwy.
Np. gdy hm... bohaterka wsysała majonez-tłuszcz spowrotem (a raczej jj odbicie w lustrze, o ile się nie myle. Widziałam ten film dość dawno temu...) Albo z hm.. "kłaczkiem" Bleee... To mój cay komentarz. Za nawiązania do innych filmów daje 3/10
Nie obrazaj poczucia humoru innych ludzi, poniewaz uwazam, ze "Komedia Romantyczna" nie ma nic wspolnego z poczuciem humoru.
Absurd potrafi bawic (wezmy chociaz tworczosc grupy Monty Pythona) lecz od glupoty dzieli ja bardzo cienka linia - wydaje mi sie ze Date Movie ja przekroczyl.
Ciesze sie, ze nie poszedlem na to do kina i daje 2/10
A ja daje 8/10, bo dobrze się bawiłem podczas oglądania. Np. scena z 'prochami' babci albo polskie tłumaczenie w scenie u jubilera, gdy hobbit bierze 5 dych za pierścień i potem mówi 'odpierdol się czarodzieju'. Jak dla mnie kupa śmiechu.
inteligenją z pewnością przewyższam ciebie molu książkowy, typowo drętwy kujon któremu się to niepodoba
"inteligenją" może tak. Cokolwiek by to nie miało być.
Ale nie czepiając się literówek...
Do kujonów się nie zaliczam; nie uznaje też uogólnień takich jak "typowo". Nic o mnie nie wiesz o poziomie mojej inteligncji również więc się lepiej nie wypowiadaj...
Film jest głupi i tyle.
btw. czytanie książek jest raczej zaletą niż wadą...
"... książek o rzeczach, które się przydadzą w praktyce." - co przez to rozumiesz?
Przepraszam że się wtrącę w tę beznadziejną wymiane zdań, która jest bezsensowna i nie prowadzi do niczego. Każdy ma swoje zdanie i ma prawo je wypowiadać, żyjemy w wolnym kraju!
Osoba recenzująca miała prawo napisać o tym filmie w taki sposób jaki chciała, Tobie się to nie podoba - Ok, ale po co od razu kogoś obrażać??
Tak wiem - zaraz zostane sama obrażona za wypowiedzenie się w tej sprawie ale spoko wybaczam :)
życzę miłego weekendu :)