PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=258168}

Komedia romantyczna

Date Movie
2006
5,1 30 tys. ocen
5,1 10 1 30438
2,1 9 krytyków
Komedia romantyczna
powrót do forum filmu Komedia romantyczna

żałosne te recenzje i komentarze drętwych studencików i mułów Pisowych

deamon82

Zgadzam się z tobą. Po prostu to nie jest film dla grzecznych dzieci czy kujonków bez poczucia humoru, a to pewnie w większości tacy ludzie krytykują ten film.

ocenił(a) film na 2
Goku

Um... Nie jestem drętwym studencikiem i mam poczucie humoru.
Moim zdaniem film jest momentami po prostu obrzydliwy.
Np. gdy hm... bohaterka wsysała majonez-tłuszcz spowrotem (a raczej jj odbicie w lustrze, o ile się nie myle. Widziałam ten film dość dawno temu...) Albo z hm.. "kłaczkiem" Bleee... To mój cay komentarz. Za nawiązania do innych filmów daje 3/10

ocenił(a) film na 2
Goku

Nie obrazaj poczucia humoru innych ludzi, poniewaz uwazam, ze "Komedia Romantyczna" nie ma nic wspolnego z poczuciem humoru.

Absurd potrafi bawic (wezmy chociaz tworczosc grupy Monty Pythona) lecz od glupoty dzieli ja bardzo cienka linia - wydaje mi sie ze Date Movie ja przekroczyl.

Ciesze sie, ze nie poszedlem na to do kina i daje 2/10

deamon82

A ja daje 8/10, bo dobrze się bawiłem podczas oglądania. Np. scena z 'prochami' babci albo polskie tłumaczenie w scenie u jubilera, gdy hobbit bierze 5 dych za pierścień i potem mówi 'odpierdol się czarodzieju'. Jak dla mnie kupa śmiechu.

303

taa to był jedyny moment kiedy się zaśmiałam . żałosna komedia czy parodia ble xD

ocenił(a) film na 7
S_R_Corpse

drętwa jesteś jak kloc którego stawiał kot

ocenił(a) film na 2
deamon82

Szanowny Pan za to równie inteligentny co ta 'komedia' ;p

ocenił(a) film na 7
fretten

inteligenją z pewnością przewyższam ciebie molu książkowy, typowo drętwy kujon któremu się to niepodoba

ocenił(a) film na 2
deamon82

"inteligenją" może tak. Cokolwiek by to nie miało być.
Ale nie czepiając się literówek...

Do kujonów się nie zaliczam; nie uznaje też uogólnień takich jak "typowo". Nic o mnie nie wiesz o poziomie mojej inteligncji również więc się lepiej nie wypowiadaj...
Film jest głupi i tyle.

btw. czytanie książek jest raczej zaletą niż wadą...

ocenił(a) film na 7
fretten

... książek o rzeczach, które się przydadzą w praktyce.

ocenił(a) film na 2
deamon82

"... książek o rzeczach, które się przydadzą w praktyce." - co przez to rozumiesz?

deamon82

Przepraszam że się wtrącę w tę beznadziejną wymiane zdań, która jest bezsensowna i nie prowadzi do niczego. Każdy ma swoje zdanie i ma prawo je wypowiadać, żyjemy w wolnym kraju!
Osoba recenzująca miała prawo napisać o tym filmie w taki sposób jaki chciała, Tobie się to nie podoba - Ok, ale po co od razu kogoś obrażać??

Tak wiem - zaraz zostane sama obrażona za wypowiedzenie się w tej sprawie ale spoko wybaczam :)

życzę miłego weekendu :)

deamon82

ooo dawno tak się nie uśmiałem jak na tym filmie!!!!!!!!!
Zakapiorek:)