Kilka śmiesznych scen i dobrze dobrane soundtracki przyczyniły się do tego, że dałam 2, a nie 1.
Zaraz po tej całej randce w ciemno film się popsuł. Do tamtego momentu było jeszcze ciekawie, ale potem DNO.
Cholernie głupia parodia Jacksona. Niby co to miało być i po co? ;/
Może napiszecie, że po prostu nie lubię komedii, ale wcale to nie jest prawda. Uwielbiam komedie, ale komedie zrobione ze smakiem, a nie beznadziejnym idiotyzmem.
A myślałam, że będzie fajne. Szkoda czasu na oglądanie tego.
daj spokoj. totalna porazka. sparodiowali szeroko lubiane filmy i to jeszcze w baaardzo nieudany sposob. okropne poltorej godziny w moim zyciu bo nawet do konca nie obejzalam. wiecej sie nie bede nad tym filmem rozwodzic. klapa i tyle.
Po takich filmach niewiele się spodziewam ale ten jest wyjąkowo słaby i głupi.Humor ogranicza się do żałosnych niuzasadnionych wrzasków i jęków czy takich scen jak bicie bezdomnego,srający kot czy lizanie przez owego kota języka martwej kobiety co według mnie budzi radzej niesmak i obrzydzenie.
Nadal się nie otrząsnęłam z szoku i obrzydzenia. Żenujący spektakl. Nie zrozumcie mnie źle - lubię raz na jakiś czas obejrzeć sobie coś co nazywam domyślnie "żenującą komedią" - relaksuje mnie to, kiwam głową z politowaniem i krzywym uśmieszkiem. Tym razem nie rozbawiło mnie nic. Nie wytrwałam do końca. Nie dało się.