PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=258168}

Komedia romantyczna

Date Movie
2006
5,1 30 tys. ocen
5,1 10 1 30438
2,1 9 krytyków
Komedia romantyczna
powrót do forum filmu Komedia romantyczna

czyli kolejny debilny gniot, jak ktos lubi debilne filmy to polecam

Egzii

Moze i Scary Movie jest debilny, ale za to śmieszny. Każdy lubi sobie od czasu do czasu pooglądac "glupie" filmy. Ale "Komedia romantyczna" to jeden z najgorszych filmów ostatnich lat, Scary Movie to przy nim arcydzielo. Daje KM ocene 2/10 - czemu taka wysoka? :P Za Tonego Coxa

ocenił(a) film na 7
Gh0st

no jak Scary Movie ci sie nie podoba to nie wiem co za badziew cię śmieszy

deamon82

Scary Movie jest śmieszny, chociaż głupawe są tam sceny....ale ja tam wole oglądać takie filmy zamiast jakiś poważnych, ambitnych filmów(chociaż takie też oglądam..ale rzadko..)...ale co tam?!najważniejsze, żeby się pośmiać!!!!!!!;)a komedii romantycznej nie oglądałam i jakoś nie zamierzam...bo podobno słaba...więc po co kasę wydawać..?!;)

ocenił(a) film na 2
deamon82

demon a ty znowu swoje: to że tobie sie sary movie podoba to nie znaczy, że innym sie moze podobać;) wejdź sobie na opinie o filmie scary movie 4 iscary movie 3 i raczej są nieciekawe, jak ci się ten film podoba to ok ale nie mów innym zdanie typu :"no jak Scary Movie ci sie nie podoba to nie wiem co za badziew cię śmieszy" Uwierz mi znam dużo lepszych komedi od tych z seri Scary Movie
Scary Movie 1 była śmeiszna, 2 jeszcze w miarę ale 3 i 4 jest robiona na siłe i wcale nie śmieszna jak dal mnie, ale jak sie komuś podobał to ok.
Dal mnie w zasadzie większosć komedi jest śmieszny od Scry Movi 3 lub 4 np. to co oglądałem ostatnio to agenci bardzo specjalni miałem na tym filmie neizła polewke;)

ocenił(a) film na 2
marekpic

sory za błędy nie patrzę nigdy co pisze;)